Orosz Barbi még sosem volt szingli

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
műsorvezető Orosz Barbara viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi szingli lett, erről mesélt. Illetve az is terítékre került, hogy titkolt viszonyai is voltak, melyekről ma sem hajlandó túl sokat elárulni.

A Tűsarok című műsor háziasszonya egy televíziós beszélgetés során mesélt arról, hogy számára a szingliség ismeretlen fogalom, mert ő mindig is hosszú kapcsolatokban élt. Soha nem fordult vele elő, hogy egy szakítást követően egyedül maradt volna, mert mindig egy új szerelem kedvéért adta fel a régit.

Orosz Barbara most szingli életében először Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Most azonban életében először tényleg egyedülálló, de Barbit ez egyáltalán nem zavarja. Munkamániásnak tartja magát, így bőven van mivel lekötnie a szabadidejét. Állítása szerint nagyon is szereti önmagát, így jól érzi magát akkor is ha nincs körülötte senki.

Azt mesélte a szexi színésznő, hogy sokkal inkább választ maga mellé civil férfit, mint egy közismert pasit, ám bevallotta, két színésszel is volt már viszonya, de csak találgathatunk, hogy kik lehetnek ők.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.