Hilary Swank új férfi mellett kezdett új életet

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
Hillary Swank párkapcsolat sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Swank élete újra sínen van: a színésznő magánélete nem volt egyszerű az utóbbi években, most azonban majd kicsattan a boldogságtól.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő, Hillary Swank új kedvesével utazott el síelni a svájci síparadicsomba, St. Moritz-ba. Itt fotózták le a gerlepárt, akik láthatóan odavannak egymásért.

Hilary Swank és Philip Schneider Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Hillary új választottja a sármos producer, Philip Schneider, akivel bár csak néhány hónapja van együtt a színésznő, mégis látszik, hogy imádják egymást.

Korábban egyébként már kéz a kézben fotózták őket New York-ban, ám a pár nem éli a nyilvánosság előtt az életét.

Hilary Swank és Philip Schneider Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Hillary 2014-ben visszavonult a filmezéstől, hogy alapítványára koncentrálhasson. A magánélete most úgy fest, révbe ért: fél éve szakított vőlegényével, a teniszező Ruben Torressel, korábban pedig 10 éven át volt Chad Lowe színész felesége. Új, producer kedvesével azonban még minden a legnagyobb rendben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.