Kenderesi Tamás sajtbureszeiből bírósági ügy is lehet

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
személyiségi jog sajtburger bíróság Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz!" - Nos igen, az előbbi mondat már lemoshatatlanul Kenderesi Tamás nevéhez tapadt, ennek nyomán Zing Burger és a Burger King is előszeretettel idézte a posztjaikban az úszót. Ám a Magyar Olimpiai Bizottság szerint az éttermek bejegyzései sértik a sportoló személyiségi jogait.

A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak.

A fiatal fiú hamar belopta magát a nézők szívébe.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Fantasztikus, nagyon örülök, hogy sikerült érmet szereznem. Az utolsó öt méter már eléggé csípett, a szívem vitt be a célba, azt hiszem. Nagyon elfáradtam, rám férne egy pár sajtburesz" - mondta Tamás.

Forrás: Origo

Az úszó nyilatkoztata pedig egy sajtburger-lavinát indított el: ehhez csatlakozott a Zing Burger és a Burger King, akik meglovagolták az úszó generálta hullámokat, és

többször is megemlítették őt a posztjaikban.

A MOB azonban nem nézte ezt jó szemmel és emiatt felszólította a cégeket a posztok eltávolítására, de komolyabb jogi lépéseket is fontolgat a bizottság - írja a kreativ.hu.

Íme, a magyar úszás új sztárja: Kenderesi Tamás beszólásaitól padlót fogsz

A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak. A teljes cikket itt elolvashatod!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.