"Percekig zúgott a vastaps" - Szívszorító módon üzent Kulkának Vujity Tvrtko

Forrás: TV2 -
Kulka János erő agyvérzés stroke üzenet Vujity Tvrtko vastaps előadás Tiszaújváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riporter előadása során arra kérte a közönséget, vastapssal küldjenek erőt a lábadozó színművésznek.

Vujity Tvrtko csütörtök este Tiszaújvárosban tartott előadást. Mint hivatalos közösségi oldalán írta, előtte az utolsó színháztermi előadás épp Kulka János estje volt.

"

Előadásom megkezdésekor - rendhagyó módon - azt kértem az én drága közönségemtől, hogy úgy küldjünk erőt, ahogy azt egy művész a legjobban szereti, ahogy őt legjobban elismerjük"

Kulka Jánost kedden este a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani – ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. A legutóbbi értesülések szerint Kulka János egy vérrög okozott sztrókot, a színész a legfrissebb hírek szerint pedig magához tért az életmentő beavatkozás után.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.