Idő előtt kiengedték a Cozma-gyilkosság egyik elítéltjét

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
gyilkosság szabadulás elítélt Marian Cozma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 4-én szabadult ki a börtönből P. Gábor, aki a Cozma-gyilkosság negyedrendű vádlottja. Öt évet kapott, de állítólag jó magaviselet miatt előbb kiengedték.

Idő előtt kiszabadult a börtönből P. Gábor, akit testi sértés miatt ítéltek öt év börtönre. A büntetés még nem járt le, de a Bors információi szerint már szabadult jó magaviselet miatt, annak ellenére, hogy az egyik tanúnak, a Patrióta bár pultosának vallomása szerint ő volt az egyik legagresszívebb a táncparketten, amikor kitört a verekedés Marian Cozma kézilabdázó és támadói között.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Amikor le akarták tartóztatni a barátnője Dob utcai lakásában, a rendőrökre támadt és elmenekült, de később feladta magát.

Veszprémi késelés

2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg Marian Cozma román válogatott kézilabdázót, aki az MKB Veszprém KC kézilabda csapat beállója volt. Rajta kívül még a segítségére siető klubtársai közül két idegenlégiós szenvedett sérüléseket: Ivan Pesic horvát válogatott kézilabdázót vesén szúrták, Zarko Sesum szerb válogatott kézilabdázót pedig fejbe rúgták.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.