Megölné a Harry Pottert olvasó gyerekeket egy amerikai tiszteletes

Forrás: InterCom -
tiszteletes gyilkosság Amerikai Egyesült Államok olvasás gyerekek Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vízbe fojtaná azokat a kiskorúakat Kevin Swanson, aki a kezükbe veszik J.K. Rowling legendás könyvsorozatát. Az ok pedig nem más, mint az egyik szereplő homoszexualitása. 

Az Egyesült Államokban élő lelkipásztor nevét hamar felkapta a világsajtó, hiszen ilyen kijelentést nem ritkán olvashat az ember. A radikális jobboldali tiszteletest Harry tanára, Dumbledore professzor homoszexualitása akasztotta ki ennyire (A szereplő nemi identitásáról maga a szerző, J.K. Rowling nyilatkozott korábban). Beszédében Swanson először az amerikaiak bűnei és az abortuszok ellen szólalt fel, majd a gyerekek kedvence is sorra került - írja az Origo.

Harry Potter és Dumbledore: ördögtől való kapcsolat Forrás: InterCom

"Amerika, tanúsíts megbánást. Bánd meg, hogy Harry Potter mentora, Dumbledore homoszexuális. Több tízmillió szülő még akkor is jobban járna, ha malomkövet kötne a gyerek nyakára és hagyná megfulladni, minthogy engedje, hogy elolvassa a Harry Pottert" - mondta Swanson, akinek az Így neveld a sárkányodat szereplője is gyanús. Korábban a Disney Jégvarázst című animációs filmje ellen kelt ki, mert az szerinte az ördögi homoszexuális propaganda része.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.