szexuális erőszak temetés magyar rendőrség Mexikó eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal édesanya még augusztus végén tűnt el Mexikóvárosban, Iztapalapa városrész környékén. A most nyilvánosságra került hírek szerint a nőt meggyilkolták.

Rokonai hónapok óta keresték, ám eddig nem érkezett hír a fiatal nőről. Erzsébet holttestére egy autópálya mellett találtak rá a rendőrök, egy pokrócba tekerve. A mexikói hatóságok szerint a nőt már régebb óta nem keresték, így egy tömegsírba temették. Egy Mexikóban élő ismerőse tett fel róla egy fotót a Facebookra, amit egy ottani rendőr felismert. Így szereztek tudomást az anya haláláról - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod

"A testvérem az eltűnése előtt ment volna a barátnőjéhez az Egyesült Államokba. Már el kellett volna mennie a vízumáért és a repülője­gyéért, de nem tette. Nem jelentkezett a kislánya apukájánál sem, pedig soha nem hagyta volna magára a gyermekét" - mondta István, a meggyilkolt nő testvére.

A család értesítette a magyar rendőrséget és a konzulátust is, ezért is érthetetlen számukra, hogy miért állít mást a mexikói hatóság. Erzsébetet a lap információi szerint újratemetik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.