Micsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerint

Forrás: AFP/Leon Neal -
Katalin2015 Katalin hercegnő vád hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.

Május 2-án született meg a hercegi pár második babája. Sok a kételkedő az oroszok között a baba születését illetően. Egyesek azt állítják, a kislány már napokkal előbb megszületett, mások szerint nem is Katalin, hanem egy béranya szülte a kis hercegnőt, akinek a neve ma derül ki.

Forrás: AFP/Leon Neal

A szülés után pár órával a kórház bejárátánál mutatta be Katalin és Vilmos a királyi csemetét.

Az oroszok szerint képtelenség olyan jól kinézni szülés után mindössze néhány órával, ahogy Katalin hercegné, és szerintük a baba sem pár órásnak látszik. A Komsomolskaya Pravda című újság szerint ha a hercegné természetes úton szült, biztos, hogy az néhány nappal korábban történt.

Az összeesküvés-elméletek szerint Katalin terhességet színlelő haspárnával mutatkozott az elmúlt hónapokban, és a gyereket béranya szülte meg. Sőt, még azt is látni vélték, hogy a hercegné szemében "nincs anyai tekintet".

Néhány orosz szerint a gyerek túl nagynak tűnik, és túl fehér és sima az arca.

Szerinted van valóságalapja az oroszok elméletének?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.