Berki Krisztián (exsportvezető) here herevasalás szex elhanyagolás ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja, Berki Krisztián fél éve vasaltatta ki a heréit, amelyek a hírek szerint újra ráncosak – saját elmondása szerint a szextől. Hát, semmi sem tart örökké.

Csaknem 6 hónapja számolhattunk be arról, hogy Berki Krisztián extrém szépészeti beavatkozáson esett át: kivasaltatta a heréit. A műveletet dr. Tizedes György végezte el, aki már akkor is hangsúlyozta, hogy a kezelést rendszeresen ismételni kell. Nos, a dokinak igaza lett. A volt Fradi-vezér ugyanis megint ráncos odalent – tudta meg a hiánypótló hírt a Bors magától az érintettől.

Forrás:tv2

„Sajnos elhanyagoltam őket, így újra ráncosak. Az utóbbi időben ráadásul nagy igénybevételnek vannak kitéve. Rengeteget dolgozom azon, hogy Natasa Zselyke után a valódi trónörökös, a Berki kisfiú is megszülethessen. A megfelelő folyadékbevitelt, táplálékokat, edzést van időm biztosítani a számára, ebben nem szenvedhet hiányt. De a jelek szerint a bőrnek ez nem elég" – fejtette ki a lapnak Berki, aki hamarosan a FEM3 csatornán vezet műsort – a jelek szerint gyűrött herékkel.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.