Schobert Lara ének Az ének iskolája hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schoberték méltán lehetnek büszkék elsőszülöttjükre. Az immár 11 éves Lara bejutott az Ének iskolája legjobb 70 jelentkezője közé.
Forrás: Sunhill Media, Facebook/Schobert Norbert

„Lara tavaly minden előképzettség nélkül próbálta ki az énektudását, amikor jelentkezett a TV2 tehetséggondozó versenyébe, egy éve viszont énektanárhoz jár, tudatosan készül rá. Nagyon sokat fejlődött a hangja, azt mondták, hogy füstös hangszíne, rekedtes, feka hangja van, ami adottság, tanulni nem lehet. Bár sokan biztatják, én még kicsinek tartom a szerepléshez, főleg lelkileg, de ő nagyon szeretné. Az esetleges kudarcról nem beszélek neki, nem akarom beleültetni ezt a félelmet, ami egy csomó emberben benne van, amikor kiáll a zsűri elé a színpadra. Azt akarom, hogy ne arra gondoljon, mi lesz akkor, ha nem jut be a műsorba. Arra sarkallom, ha kiáll, akkor énekeljen szívből, mert ezt szereti csinálni, és ne másnak akarja megmutatni a tudását. Lara maximalista, pedig sem én, sem Norbi nem állítjuk magasra a lécet. Képes megállni a dal közben és felülbírálni önmagát, ezen még változtatnia kell" – büszkélkedett lányával Rubint Réka.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.