Rezešovát visszaviszik a börtönbe

hírek Eva Rezesová milliomos börtön szlovák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több ember halálát okozó ittas járművezetésért elítélt, majd a jogerős döntésig házi őrizetbe került Eva Rezešovának vissza kell mennie a börtönbe. Az éjszakát már rácsok mögött tölti.

A kiemelkedő vagyoni háttér és a külföldi kapcsolatrendszer az ő esetében megkönnyíti az esetleges külföldre távozást, még az elektronikus nyomkövető eszköz használatának kötelező elrendelése mellett is. Éppen ezért Rezešovát haladéktalanul őrizetbe vették és börtönbe szállították abból a XIII. kerületi, Duna-parti luxusapartmanból, ahol házi őrizetét töltötte.

A nőt csak egy vádpontban találta bűnösnek a bíróság. Négy ember halálát okozta tavaly augusztusban ittasan, száguldó BMW-jével. Az elsőfokú ítélet hat év fogházról szólt, ami azt jelentette, hogy az előzetesben már letöltött idő és a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége miatt ténylegesen akár már két év kilenc hónap múlva is hazamehetne szlovákiai otthonába.

Hat évet kapott Rezesova, Rezesova-per Gödöllőn, Eva Rezesova tavaly okozott ittasan balesetet az M3-ason Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Rogán Antal éppen ma kelt ki a szlovák milliomosnő házi őrizete ellen.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.