boldogság bukás fotó hercegnő mese valóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy izraeli születésű fotós megmutatta, hogyan festenének a mesehősök akkor, ha nincs happy end. Kegyetlenül realisztikus fotók születtek.

Bukott hercegnők - ez a címe annak a projektnek, amelyet egy Vancouverben élő fotós álmodott meg. Dina Goldstein elénk tárta, mi lenne a Disney-hősnőkkel, ha a mese nem úgy végződne, hogy "boldogan éltek, amíg meg nem haltak."

Forrás: dinagoldstein.com/fallen-princesses
Forrás: dinagoldstein.com/fallen-princesses

Hófehérke a "valóságban" - még több fotóért kattints a képre!

A művésznek elege lett a csöpögős boldogságból, amellyel gyerekkora óta szembesült a könyvekből. Amikor a lánya elkezdett érdeklődni a mesék iránt, édesanyja pedig rákos lett, elhatározta, hogy igazi karaktereket hoz létre, akik valódi problémákkal küzdenek. Így lett Hamupipőke alkoholista, Hófehérke lepukkant anyuka, Piroska súlyproblémákkal küzdő nő, Rapunzel, a hosszú hajú hercegnő kopasz a sok kemoterápiától, Belle, a Szépség és a szörnyetegből pedig egy agyonplasztikázott cicababa. Elképesztő!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.