A legjobb jóstechnikák Luca-napra

mágia jóslás ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luca napja kiváló alkalom arra, hogy megjósold a jövődet! Vess kártyát, kérdezd meg az ingát, vagy olvass a viasz alakjából, hogy megtudd, mi vár rád! Íme a Life.hu tippjei jósláshoz.  

Így kezdd el!

Mindig egyedül jósolj és csöndben! A jövendőmondás magányos tevékenység, nem lehet tévénézés, mosogatás, munka vagy játék közben csinálni, koncentrációt és elmélyülést igényel.

Thinkstock
Thinkstock

A jóslásra rá kell érezni, ezért először kevésbé fontos, mindennapi ügyekben kérj útmutatást. Ha ezzel megvagy, bízol a jóslatban és persze magadban, jöhetnek a sorsfordító kérdések is. Szuggerálhatod a választ, de csalni nem ér! Ha nem azt a feleletet kapod az égiektől, amire vágytál, ne ismételd meg a szertartást addig, amíg a kedvedre való jóslat nem érkezik. Néha ugyanis jobban járhatsz, ha a dolgok nem az elképzeléseid szerint valósulnak meg, vagy egyáltalán nem úgy jönnek össze, ahogy azt te szeretnéd.

Tedd otthonossá a lakásod az ünnepekre! - A legjobb tippek itt



1. Kérdezd az ingát!

Ha még sosem jósoltál magadnak, akkor kezdd az ingával! A jövendőmondáshoz nyugalom és csend kell, így csak akkor kezdj bele, ha egyedül vagy, és nem háborgat senki.

Lógasd az ingádat egy asztal fölé, koncentrálj és tedd fel a kérdést. "Kedves inga!..." Fontos, hogy csak eldöntendő kérdésre érkezik felelet: "igen", "nem" vagy "bizonytalan". Ha az inga szerint a válasz igen, egyenes vonalban leng ki, ha pedig nem a válasz vagy bizonytalan, akkor körben vagy ovális alakban fog elmozdulni.

2. Kártyázz!

A legismertebb igazmondó kártya a tarot, de manapság számtalan jóskártya kapható. Használhatsz angyalkártyákat is, de fordulhatsz a szintén klasszikusnak számító cigánykártya lapjaihoz is útmutatásért. Ha érted a csíziót, a römikártya és a magyar kártya is segíthet, hogy merre menj tovább.

3. Jósolj könyvből!

Állítólag ez a módszer Assisi Szent Ferenc nevéhez fűződik, aki úgy keresett választ a kérdéseire, hogy csukott szemmel fellapozta a Bibliát, és rábökött - az ujjával vagy egy tűvel - egy oldalra. Amit pedig ott olvasott, azon elmélkedett. Manapság is sokan használják ezt a jóstechnikát, de általában a Biblia helyett más könyvet használnak.

Ha végre van egy kis időd olvasni, kösd össze a kellemeset a jövendőmondással. Csukd be a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, és nyisd ki a könyvet, majd bökj az oldal egyik részére, amit olvasol, az segíthet eligazodni a világban. Sőt, kaphatóak különböző könyvek, amelyek kimondottan azzal a céllal íródtak, hogy utat mutassanak.

A Life.hu tippje:

Variálhatod a könyvjóslást, ha a kedvenc idézeteidet vagy a szerinted elgondolkodtató sorokat kiírod egy-egy cetlire, és ezekből húzol. Ez a módszer már az ókorban is népszerű volt, állítólag a római jósok orákulumokat írtak kis lapokra, majd ezekből húztak a hozzájuk forduló útkeresők.


Thinkstock
Thinkstock

4. Önts viaszt!

Réges régen ólmot öntöttek szilveszterkor, hogy megtudják, mi vár rájuk a következő esztendőben. Ma már nem kell ragaszkodnod az év utolsó napjához, jövendölhetsz akár Luca napján is, és a nem túl könnyen beszerezhető ólom helyett is használhatsz viaszt.

Készítsd elő a hozzávalókat! Szükséged lesz egy gyertyára, egy kanálra, egy kis viaszra és egy pohár vagy tálka hideg vízre. A viaszdarabot tedd a kanálba, majd olvaszd fel a gyertya lángja felett. Ha már elég folyékony, öntsd bele a hideg vízbe. Az újra megszilárduló viaszból asszociálhatsz a jövődre. Ha egy fára hasonlít az alakzat, akkor a terveid szárba szökkenek, és kihajtanak, ha halra vagy békára emlékeztet a viasz, akkor pénz áll a házhoz.

5. Kérdezd a csillagokat!

Ha tudod a csillagjegyedet, az asztrológiai jelekből is olvashatsz! Éves, havi, heti és napi horoszkópokat itt találsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.