győztes Kocsis Tibor tehetségkutató Zámbó Krisztián verseny édesapa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Tibi elárulta a Life-hu-nak, hogy kinek drukkol az X-Faktor legújabb szériájában.

Kocsis Tibi, az X-Faktor második szériájának győztese Zámbó Krisztiánban lát fantáziát - tudta meg a Life.hu. Az énekes úgy gondolja, hogy Jimmy fia jó eséllyel indulhat a 2013-as X-Faktor győzelméért. Az azonban még számára is kérdéses, ki fog a nyomdokaiba lépni, és ki fogja megnyerni a versenyt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Tibi már kellő rutint szerzett a tavalyi szériában, aminek köszönhetően hozzáértő szemekkel figyeli egy-egy versenyző produkcióját, időnként ki is szúr magának egy lányt vagy fiút és elgondolkozik, vajon ott lesznek-e a dobogón, netalán megnyerik a műsort.
"Azt gondolom, hogy Krisztián esélyes, és nem azért, mert ő Jimmy fia, hanem azért, mert nagyon jó hangi adottságokkal rendelkezik, és jól át tudja adni azt, amiről énekel. Nekem ő pozitív meglepetés volt. Nyilván nehezebb a dolga, hiszen az édesapja ismert és legendás zenész volt. Krisztiánnak ezzel meg kell küzdenie, de szerintem venni fogja ezt az akadályt" - nyilatkozta a Life.hu-nak Tibi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.