Fernando Alonso pilóta válás Forma-1 sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton után most Fernando Alonso is magánéleti problémákkal küzd. A spanyolok egyik kedvenc F1-es pilótája a napokban bejelentette: öt év után elválik Raquel del Rosariótól.

Nem sokan hitték volna, hogy Alonso tökéletesnek hitt házassága válással végződhet. Pedig voltak előjelek: Fernando Alonso párja, az El Sueno de Morfeo spanyol popbanda énekesnője sokkal kevesebb futamra kísérte el a párját, de ezt a sok tennivalójának tudták be a rajongók - írja a Bors. A kétszeres világbajnok hivatalos oldalán egy közlemény olvasható, de ebben a pár nem indokolta meg, miért ért véget a házasság. "Öt év házasság után befejezzük a párkapcsolatunkat. Alaposan átgondoltuk, és közösen hoztuk meg a döntést. Ha szakítottunk is, barátok maradunk, mivel a kölcsönös tisztelet és ragaszkodás megmaradt kettőnk között."


AFP
AFP


2009-ben már felröppentek pletykák a pár szétválásáról, de később kiderült, a hír kacsa volt, és a pilóta kártérítési pert is nyert a híresztelő televíziós csatornával szemben. Most azonban már nemcsak pletykákról és spekulációról van szó: Alonso hamarosan tényleg szingli lesz.




Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.