Sebestyén Balázs: "Az ÖsszeEsküvők egy bukott műsor"

bukás konkurencia Rákóczi Ferenc Való Világ 4 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Vadon János Morning Show Alekosz Varga Viktor Class FM műjégpálya nyereményjáték Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs etikátlannak tartja, hogy Alekosz megszegte RTL klubos szerződését, amely három évig tartott volna még. A műsorvezető szerint az ÖsszeEsküvők egy bukott műsor, amelyet még a ValóVilág 4 nyertese sem menthet meg szereplésével a TV2-n.

2011. 11. hó 11-én 11 óra 11 perckor, a mágikus szám bűvöletében megváltozott egy szerencsés Class FM hallgató élete. Több ezer ember gyűlt össze a budapesti Műjégpályán, akik mind egyetértettek abban, hogy a hideg ellenére megérte korán érkezni, hiszen Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri fantasztikus hangulatot teremtve szórakoztatta a nyereményre váró hallgatókat. Varga Viktor pedig még azt is bevallotta a Life.hu-nak, hogy inkább a nőket választja, de a férfiakat is szereti.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.