Összeesküvők: Döbbenet! Mása még mindig férjnél van

házasság ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow iszap veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaznak bizonyult a botrány: Mása még mindig férjnél van. A lányok iszapbirkózásának nyertese választhatta ki a védett férjjelöltet és anyukáját. A srácoknak pedig dönteniük kellett: ki legyen az a fiú, aki biztos résztvevője lesz a pénteki összecsapásnak.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)


Tilla kemény szavai ellenére is Mása folytatja a játékot




Fotó: TV2
Fotó: TV2



Iszap és küzdelem

Többkörös iszapbirkózáson vettek részt a csajok: először Csenge, Zsanett és Mása győzedelmeskedett, a végső küzdelmet Csenge és Mása vívta, amiből a nagyon jó kondiban lévő anyuka került ki győztesként. Ezzel pedig nem kisebb hatalom került a kezébe, mint az, hogy este ő dönthette el, melyik lesz az a fiú-anya páros, akik védettek lesznek, ugyanis az ÖsszeEsküvők történetében először most a srácok kerültek veszélybe.

Norbi a pénteki biztos összecsapó

Érdekesen alakult az este második fele. A srácok megtudták, hogy most ők lesznek a szembesítés főszereplői, azaz egymás közül kell kiválasztaniuk, melyik lesz az a fiú-anyós páros, akik pénteken már biztos párbajra mennek a stúdióba. Mivel Mása, az iszapbirkózás győztese Marcit és Kati mamát választotta, hogy védettek legyenek, Marcit felhatalmazta azzal a joggal is, hogy szavazategyenlőség esetén ő választhat a két lehetséges fiú közül. Meglepő eredménnyel zárult az este: hárman Norbira és hárman Csokira tették a voksukat, így Marcinak kellett döntenie: a Nikóval nyomuló Norbit, vagy a Zsanettel épp csak ismerkedő Csokit küldi pénteken az összecsapásra. Mivel Marci a játék elejétől kezdve nagyon jóban van Csokival, nem volt kérdés, hogy Norbi lesz az, aki anyukájával együtt viselheti a piros karkötőt.

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.