Tízezrek előtt kényeztette rajongóját a szexi énekesnő

szex koncert Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna az utóbbi időben igencsak ki akar törni a jókislány-státuszból: nemrég Britney Spearst csókolta az egyik koncerten, most pedig egyik rajongóját kényeztette tízezrek előtt...

A 23 éves énekesnő valódi erotikus táncot lejtett legutóbbi koncertjén, a Miamiban található Mariner Arénában. Rihanna szexis és sokat mutató fehér dresszben adta elő a Skin című számát, a dal végén pedig pikáns meglepetéssel örvendeztette meg az őrjöngő közönséget.


Rihanna felhívta egyik lelkes rajongót a közönség közepéből, akit aztán a félmeztelen táncos fiúk megragadtak, és a színpadra ültettek. Az énekesnő térdével szétfeszítette a lány lábait, és egy erőteljes mozdulattal lefektette a színpadra. Majd rápattant a rajongóra, és erotikusan fetrengeni kezdett a kissé meglepett lányon. Végül a színpad megnyílt alattuk, és a közönség őrjöngése közepedte eltűntek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.