Margit hercegnőnek, II. Erzsébet húgának viszonya volt egy gengszterrel

Forrás: AFP -
pénisz Margit hercegnő II. Erzsébet brit királynő gengszter szerelem viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő húga köztudottan nem élt olyan konszolidált életet, mint a nővére. Most az is kiderült róla, hogy viszonya volt egy gengszterrel, John Bindennel, akinek volt egy különös trükkje, amelyhez péniszének is köze volt.

A divatosan öltözködő és partikat kedvelő Margit hercegnő, II. Erzsébet húga közel sem élt annyira visszafogott életet, mint a nővére. A The Sun szerint most az is kiderült, hogy viszonya volt az 1970-es években egy londoni gengszterrel, John Bindennel.

Binden egy különös trükkről volt híres, amelyet előszeretettel adott elő partik alkalmával is: öt darab félpintes söröskorsót tudott fellógatni a péniszére. Nem tudni, hogy ez fogta-e meg a hercegnőt, vagy egyéb erényei is voltak, de egy bennfentes szerint Margit hercegnő a férfit még a Kensington-palotába is becsempészte.

Úgy tűnik, Margit hercegnőnek egy gengszterrel is volt viszonya Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.