Nők vallottak az öregedésről: elmondták, mikor kezdték érezni

Forrás: Dreamstime -
öregedés nők idő idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több nő számolt be arról, hogy egyetlen pillanathoz tudták kötni, hogy elkezdtek öregedni. Legyen ez egy elejtett mondat vagy egy hétköznapi élethelyzet, sokan emlékeznek rá.

A legtöbb nő próbálja megállítani az idő múlását, de vannak olyanok is, akik méltósággal viselik az öregedés folyamatát. A Szeretlek Magyarország most olyan nők vallomásait szedte össze, akik egyetlen pillanathoz tudták kötni azt, amikor rájöttek, hogy elkezdtek öregedni.

Sok nő nehezen éli meg az öregedést Forrás: Dreamstime

Egyikük például arról számolt be, hogy kapott az édesapjától egy nagyobb összeget. Ahelyett, hogy szórakozásra költötte volna, vett egy új bojlert a lakásba. Úgy érzi, ez volt az a bizonyos pillanat.

Egy magát QuinnReednek nevező nő azt állította, hogy sokáig egyáltalán nem érdekelte a főzés. Ám, amikor a konyhafelszerelésektől jött a legnagyobb izgalom, rájött, öregszik.

Maggy BerLoon imád lufikkal szexelni, elmondta, hogyan működik az aktus (18+)http://www.life.hu/intim/20181215-maggy-berloon-imad-lufikkal-szexelni-elmondta-hogyan-mukodik-az-aktus-18.htmlMár több, mint 10 éve hódol különös szexuális fétisnek Maggy BerLoon. A nő olyannyira odavan a léggömbökért, hogy az ágyba is magával viszi őket, ezt pedig férje sem bánja. Most mindenkivel megosztotta, hogyan is történik egy olyan aktus, ahol a harmadik fél egy lufi. Intim--Egy ágyban fotózták Heidi Klumot és Gisele Bündchenthttp://www.life.hu/intim/20181215-egy-agyban-fotoztak-heidi-klumot-es-gisele-bundchent.htmlSzámos férfi legtitkosabb fantáziája vált valóra: Heidi Klum és Gisele Bündchen ugyanabban az ágyban voltak. Erről Klum fotót is posztolt a közösségi oldalán. Intim--Pornófüggőségen kapta férjét az asszony, véget kellett vetniük a házasságnak (18+)http://www.life.hu/intim/20181214-pornofuggosegen-kapta-ferjet-az-asszony-veget-kellett-vetniuk-hazassagnak.htmlOtthonhagyta a gyerekek sportfelszerelését az édesanya. Visszaszaladt érte, ám akkor már meztelenül találta a pornófüggő férjét. Intim--Ezeket soha ne tedd közvetlenül szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20181214-ezeket-soha-ne-tedd-kozvetlenul-szex-utan.htmlSokan nincsenek azzal tisztában, mit szabad és mit nem közvetlenül szex után. Most utóbbiakat gyűjtöttük össze. Ezekkel vigyázz, mert problémákat okozhatnak! Intim--Stephanie végigcsinált egy igazi szextúrát: részletesen elmesélte, milyen volt (18+)http://www.life.hu/intim/20181214-egy-no-vegigcsinalt-egy-igazi-szexturat-reszletesen-elmeselte-milyen-volt.htmlEgy amerikai szextúrán vett részt egy írónő. Az út az egész életét megváltoztatta. Intim--Így hat a szexuális életünkre a stressz (18+)http://www.life.hu/intim/20181214-igy-hat-szexualis-eletunkre-a-stressz.htmlNagyon rossz hatással lehet a szexuális életünkre a stressz. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.