Megalázták az ápolók a kórházban azt az anyukát, aki nem borotválta le nemi szervét

Forrás: Dreamstime -
szeméremszőr borotválás megalázás ápolónő szülés kórház nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülés után aláztak meg egy nőt: a szeméremszőrzetét kritizálták az ápolók.

Kellemetlen élményéről vallott egy anyuka egy internetes fórumon. A nő azt írta, szülés után az ápolónők megalázták őt. Az történt ugyanis, hogy borotválatlanul, szőrös nemi szervvel ment be a kórházba. Miközben az ápolónők összevarrták a gátsebét, alaposan kibeszélték: arról folyt a diskurzus, milyen ritka és szokatlan manapság, hogy a nők nem borotválják intim testtájaikat - számolt be róla a The Sun.

A fórumon a hölgyek többsége a nő mellé állt, és gusztustalannak nevezték az ápolókat.

Amikor a húszas éveimben jártam, én is a brazil gyantára esküdtem, de aztán rájöttem, hogy csak pénz- és időpocsékolás az egész" – írta valaki.

Megaláztak egy anyukát a szeméremszőrzete miatt a kórházban Forrás: Dreamstime

Nekem teljesen szőrös. Borotválás vagy gyantázás után folyton benőttek a szőrszálak. Szerintem ez undorító, meg egyébként is, nem akarok úgy kinézni, mint egy kislány" – így szólt egy másik hozzászólás.

Lassan kezdem úgy érezni, ez nem is választás kérdése, hanem a nőkre rákényszerítik ezt az egész borotválást... Lefogadom, hogy a 25 évnél fiatalabb pasik nem is láttak még szőrös női nemi szervet" - írta egy másik hölgy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.