bűnbocsánat Pilát Gábor bűn bűnbánat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden embernek megvannak a saját bűnei, de ami még rosszabb, hogy sok ember ezeknek a bűnöknek a foglya marad. Olyannyira kitapinthatóvá válik a gyötrelem, mint egy rosszindulatú daganat az ember testén, amelyet mindenhová magával hurcol.

Sokszor ugyan tudat alatt, de ez a börtön és az újabb kudarctól való félelem fog vissza minket attól, hogy cselekedjünk. Mondjuk attól, hogy új feladatba vagy új kapcsolatba kezdjünk.

Sokan ma is félreértik a bűnbánat igazi lényegét. Szomorkodnak elkövetett vétkeik miatt, a bűn következményeinek félelmében külsőleg talán javulást is mutatnak, de belül inkább a szenvedéseiket sajnálják, mint magát a bűnt.

Minden embernek megvannak a saját bűnei, de ami még rosszabb, hogy sok ember ezeknek a bűnöknek a foglya marad Forrás: Shutterstock

A bűnbánat sosem megalázkodást jelent az élettel szemben, éppen ellenkezőleg: felismerést és együttműködést az élettel. Amikor tiszta szívvel, bátran és kegyetlen őszinteséggel nézel az elkövetett tetteidre, de nem hagyod, hogy maguk alá temessenek.

A bűn sosem csökken attól, hogy megtagadod az elfogadását, ha beleragadsz, akkor pedig a figyelmeddel erősíted a szenvedésedet. A szabadságod abban áll, hogy magadhoz ölelheted azt.

Semmissé te sem tudsz tenni történéseket, és az idő kerekét sem fogod tudni visszaforgatni, de abban biztos lehetsz, hogy a valódi bűnbánatért bűnbocsánat jár. Nem feltétlenül másoktól. Magadtól.

Dóri és Krisztián kipróbálta: Lovesense G-pont-vibrátorhttp://www.life.hu/intim/20181126-gpont-vibratort-tesztelt-dori-es-krisztian.htmlA Lovense a szexuális segédeszközök piacán elsőként rukkolt elő a teljes távvezérelhetőség lehetőségével, amelyet természetesen a legújabb G-pont-vibrátoruk, az Osci is magáénak tudhat. Tesztelőpárosunk ezúttal annak járt utána, hogy valóban hasznos képességről van-e szó, vagy csupán a marketingosztályon unatkoztak túlzottan egy fáradt péntek délután? IntimOrigoPilát Gábor: "A legnagyobb problémád valószínűleg az...."http://www.life.hu/intim/20181127-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-sorsrol.htmlA tudatosság és a tudattalanság az elme pillanatnyi állapotától függ. A valódi lényed azonban nemcsak mindkettő fölött áll, hanem az elme fölött is. IntimOrigoPilát Gábor: „Nem divat a jó kapcsolat”http://www.life.hu/intim/20181127-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-pilat-gabor-a-kapcsolatokrol.htmlMára odáig jutott a világ, hogy a jó kapcsolat lassan ugyanolyan szokatlan és hihetetlen, mint a válás volt néhány nemzedékkel ezelőtt. IntimOrigoA történelem legnagyobb szexbotrányai: a gyereket szülő római pápahttp://www.life.hu/intim/20181119-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-johanna-papno.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. A hatodik részben következzék a 9. századi Johanna nőpápa esete – vagy pontosabban legendája. IntimOrigoPilát Gábor: „Van egyvalami, ami a folyamatosan változó világban sem változik”http://www.life.hu/intim/20181106-pilat-gabor-a-valtozasrol.htmlNéha abban reménykedünk, hogy megváltoztathatjuk a világot. Pedig a változás sokszor nem döntés kérdése, egyszerűen csak megtörténik. IntimOrigoTeszt: Pocket Pulse, a férfiak legnagyobb örömérehttp://www.life.hu/intim/20181003-pocket-pulse-a-ferfi-orgazmust-elosegito-jatekszer-szexualis-segedeszkoz-tesztje.htmlFrissítette speciális kialakítású segédeszköz kínálatát a Hot Octopuss: a jelentős méretcsökkentésen átesett „Guybrator"-t tesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián tette próbára! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.