Madonna egy nagyon szexi pucér fotóval lepte meg rajongóit

neccharisnya pucér meztelen félmeztelen Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már 60 éves a világ egyik kedvenc énekesnője, Madonna, még mindig remek formában van. Szinte bárki megirigyelheti az alakját. Most egy néhány évtizeddel ezelőtti fotót mutatott a rajongóinak, amelyen formás keblét is megvillantja. 

"Az élet egy kabaré, öregem... Szerencsés vagyok, hogy Helmut Newtonnal dolgozhattam" - írta nemrégiben megosztott fotójához Madonna. Helmut Newton német fotóművész az ausztrál Vogue-nak dolgozott, ő volt a világ egyik legjobban fizetett divat-, reklám-, portré- és aktfotósa.

A fekete-fehér fotón az énekesnő rendkívül kacér pózban látható. Mindössze egy neccharisnyát, egy rövidnadrágot és egy blézert visel, de megvillantja rendkívül formás keblét is. Természetesen a közösségi oldalon a mellbimbóját kitakarta egy fekete csíkkal, de még így is rendkívül szexi a fotó.

Rajongói nem győzik dicsérni a hozzászólásokban. "Olyan tökéletes vagy" - írta egyikük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Life is a Cabaret Old Chum............ lucky to have worked with @helmutnewton

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.