Pilát Gábor: "A legnagyobb problémád valószínűleg az...."

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tudatosság és a tudattalanság az elme pillanatnyi állapotától függ. A valódi lényed azonban nemcsak mindkettő fölött áll, hanem az elme fölött is.

A sors sosem ellentmondásos. Mindenki képes a segítségnyújtásra a másik ember felé, azonban a szenvedés folyamatosan újrateremtődik, egészen addig, amíg az ember saját magában nem gyomlálja ki a fájdalom gyökereit. A hiánybetegséget a hiányzó elem pótlásával lehet gyógyítani, az egészség utáni vágyakozás és a betegség tagadása nem vezet eredményre.

A szenvedés folyamatosan újrateremtődik, addig, amíg az ember saját magában nem gyomlálja ki a fájdalom gyökereit Forrás: Shutterstock

Nem arról van szó, hogy azért ne panaszkodj másoknak a problémáidról, mert jó esélyed van arra, hogy az emberek egy részét nem fogja érdekelni, a másik része pedig örül annak, hogy nem csak neki vannak problémái. Sokkal inkább arról, hogy problémát csinálsz a problémából.

Pedig a legnagyobb problémád valószínűleg az, hogy az életed egyik felét szereted, a másikat nem.

Amikor ébredéskor konstatálod, hogy jót álmodtál vagy rosszat, akkor annak nincs különösebb kihatása a napodra, mert az álmot álomnak látod, és tudod, hogy az nem a valóság. Miért ne tehetnéd meg ugyanezt az élettel?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.