Dóri és Krisztián kipróbálta: Lovense G-pont-vibrátor

G-pont Dóri és Krisztián kipróbálta vibrátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lovense a szexuális segédeszközök piacán elsőként rukkolt elő a teljes távvezérelhetőség lehetőségével, amelyet természetesen a legújabb G-pont-vibrátoruk, az Osci is magáénak tudhat. Tesztelőpárosunk ezúttal annak járt utána, hogy valóban hasznos képességről van-e szó, vagy csupán a marketingosztályon unatkoztak túlzottan egy fáradt péntek délután?

Mielőtt belemélyednénk a távirányíthatóság lehetőségeibe, beszéljünk néhány szót magáról az Osciról, hiszen önmagában véve is igencsak különleges örömszerző. Az már első pillantásra látszott, hogy ezúttal nem egy klasszikus G-pont-vibrátorral hozott össze bennünket a sors, hiszen a Lovense újdonsága formáját tekintve minden, csak nem megszokott. A hagyományos G-pont-vibrátorokra jellemző íves formával szemben az Osci két masszív görbületet is tartalmaz, amely láttán először egyikünk sem tudta elképzelni, hogyan lehet ez kényelmes, a gyakorlat azonban igazolta a koncepciót:

ha szívünk hölgye a hátára fekszik, akkor magasan felhúzott lábak és megemelt csípő esetén éppen kézre esik majd az eszköz hátsó traktusa, amely a kezelőszerveket is tartalmazza.

Az orvosi minőségű szilikonborítás csúcsminőségű, tapintása rendkívül bársonyos, jól síkosítható, és a tisztítása is könnyű Forrás: Dóri és Krisztián

A vezérlés az eszköz összetettségét tekintve nem különösebben bonyolult, hiszen az extra funkciók előcsalogatása okostelefonos alkalmazásból történik, a ki- és bekapcsolás, valamint az alapvető programok elérése azonban a segédeszközön elhelyezett 2 gomb segítségével direktben is megvalósítható. A gombok nyomáspontja a szokásosnál valamelyest mélyebben van, rendesen meg kell nyomni őket, de ez csak elsőre furcsa, könnyen megszokható tulajdonság. A háttérvilágított billentyűkről ezúttal sajnos le kell mondanunk, de ez nem okoz problémát a használat során, köszönhetően azok dudoros kialakításának. Az egyébként rendkívül visszafogott, de tetszetős csomagolásban érkező segédeszköz anyaghasználata példás, az orvosi minőségű szilikonborítás csúcsminőségű, tapintása rendkívül bársonyos, jól síkosítható, és a tisztítása is könnyű. A krómozott rész érzésre nem fémből van, bár ennek amúgy is kevés a jelentősége egy intim izgatónál, a krómozás tartósságára azonban minden bizonnyal így sem lesz majd panasz. A teljes mértékben vízálló kialakítású eszköz bal oldalán találjuk a töltéshez szükséges csatlakozó nyílását is, amelyet meglepő erővel kellett átszúrni a töltőtű segítségével. A szabványos USB-aljzatról végezhető, nagyjából másfél óra alatt abszolválható folyamatról a gombok alá rejtett, pirosan villogó LED nyújt tájékoztatást, amely a művelet végeztével kialszik.

Az örömszerző átellenes végén találjuk az Osci legnagyobb nóvumát, az oszcilláló mozgást végző, kissé süllyesztett kivitelű, rendkívül rugalmas kialakítású felületet, amely a vibrátor megfelelő felhelyezése esetén direktben képes izgatni a G-pontot, illetve annak közvetlen környezetét.

Megfelelő felhelyezése esetén direktben képes izgatni a G-pontot, illetve annak közvetlen környezetét Forrás: Dóri és Krisztián

Mégpedig nem is akárhogy, hiszen ez a megoldás jelenleg egyedülálló a piacon: a legtöbb hasonló segédeszközzel szemben az Osci nem direkt rezgés útján próbálja meg használóját a csúcsra repíteni, ehelyett csak ezt az ujjbegynyi részt pulzálja fel és le rendületlenül, meglepő erő és sebesség mellett. Ez a speciális, eddig sehol sem látott mozgásforma leginkább talán ahhoz hasonlítható, amikor valaki az ujjbegyével próbálja kitapintani és izgatni a G-pontot, a különbség annyi, hogy az érintés itt percenként több százszor is megismétlődhet. Jól hangzik? Dóri hamarosan elárulja nektek, mennyire is az valójában, de először még ejtsünk néhány szót a Lovense termékek aduászáról, a távvezérelhetőségről!

A megoldás alapját tulajdonképpen a Lovense Remote névre keresztelt okostelefonos applikáció és a hozzá kapcsolódó felhős platform képezi, amely révén nem csupán arra nyílik lehetőség, hogy a mobiltelefonunk segítségével vezéreljük az eszközt, kibővítve annak tudáskészletét, hanem arra is, hogy mindezt akár a világ másik végéről tegyük.

A Lovense Remote nevű applikációval akár a világ másik végéről is irányítható Forrás: Dóri és Krisztián

Az applikáció telepítése után célszerű egy fiókot regisztrálni a Lovense rendszerébe, illetve erre mindenképpen szükségünk is lesz, ha egy szobányi távolságnál messzebbről szeretnénk vezérelni az Oscit! Ha nem, úgy offline használatra is lehetőségünk nyílik, ez esetben azonban számolnunk kell azzal is, hogy egynémely funkciótól elesünk majd, de erről kicsit később. Ami online és offline módban egyaránt adott, az a valós idejű irányítás, az ébresztő funkció, a hangvezérlés, illetve az előre definiált minták használata. Bármelyiket is választjuk, elsőként hozzá kell adnunk a segédeszközünket az applikációhoz, amelyet logikus módon, a jobb felső sarokban található „+" gombra bökve kezdeményezhetünk; ha a vibrátor csatlakozásra kész állapotban van (gyors ütemben villog a LED), telefonunkon pedig aktív a Bluetooth-kapcsolat, kisvártatva meg kell jelennie a találatok között a segédeszköznek, amelyhez jelszó használata nélkül kapcsolódhatunk. Örömmel tapasztaltuk, hogy a nemrégiben tesztelt Elvie Trainerrel szemben az Osci a Huawei eszközökkel is szót értett, ahogyan Samsung tablethez is sikerült csatlakoztatnunk, az egyetlen megkötés elméletben a Bluetooth 4.0 LE szabvány támogatása. Visszatérve a funkciókra, a számtalan lehetőség közül a legtöbben talán az egyszerűen csak „Remote" névre keresztelt szolgáltatást használják majd: ez közvetlen és közel valós idejű kontrollt biztosít az eszközünk felett a mobiltelefonunk képernyőjén végzett ujjmozdulatok segítségével. Kicsit olyan a dolog, mint amikor a notebook tapipadján navigálunk, az erősség fokozatmentesen állítható, szinten tartható, vagy épp ismételtethető, így ha találunk egy izgalmas mintát, nem kell folyamatosan az ujjunkkal babrálni a készüléken, az Osci visszajátssza azt nekünk, egészen addig, ameddig újra a kijelzőhöz nem érünk. Előre letárolt programokból sincs hiány, azokat a „My Patterns" részen találhatjuk. Itt a négy előre definiált program mellett saját mintákat is a rendszerhez adhatunk, amelyeket elmentve bármikor újra előhívhatunk.

A négy előre definiált program mellett saját mintákat is a rendszerhez adhatunk, amelyeket bármikor újra előhívhatunk Forrás: Dóri és Krisztián

Ha bejelentkezünk az applikációba, számtalan új lehetőséggel bővül az eddig sem szűkös repertoár: az első és talán legfontosabb különbség a „Long Distance" mód megjelenése: ez jelenti a klasszikus „távkapcsolat módot", amikor is az interneten keresztül irányíthatjuk a párunk combjai között heverő Oscit! Szintén új lehetőségként bukkan fel online módban a „Patterns" fül, amely más Lovense-felhasználók által kreált rezgési mintákhoz kínál hozzáférést. Itt választhatunk egy, illetve több vibrátorra „hangolt" programok közül is, az igényeinkhez leginkább passzolókat pedig le is menthetjük a készülékünkre internetkapcsolat nélküli használathoz, vagy épp hozzáadhatjuk őket a „Kedvenceink" listához.

„Ugyan imádom a G-pontomat, de mostanában picit elhanyagoltam. Olyan egyszerű elővenni az egyik Womanizeremet, és néhány perc alatt a csúcsra érni vele, hogy szinte már el is felejtettem, mennyire jól tud esni egy hosszan tartó, építkezős G-pont-orgazmus! Ezért is örültem, amikor megláttam Oszit (tudjátok, a becenév a mániám), nem is tudom, volt-e hasonló formájú vibrim, de szerintem nagyon egyedi! Először a képek alapján még tartottam tőle, hogy vastag lesz, vagy épp túl hosszú, de szerencsére egyik sem igaz. Amikor kibontottam és kézbe vettem, még hatalmasnak tűnt, de igazából nagyon puha a felülete, amit jól lehet síkosítani, és a hossza sem problémás, mert a G-pont nincs túl mélyen, a hajlított forma pedig segít, hogy kényelmesen elérjem akár nagyon kis behatolás mellett is. A gombok jól nyomhatók műkörömmel is, a bekapcsolás és a kezelés pedig egyszerű, tényleg jól lehet vele boldogulni telefon nélkül is. Persze az én fantáziámat inkább az izgatta, milyen lehet, ha a párom távolról huncutkodik velem, miközben mondjuk telefonálunk, ezért nem is variáltunk sokat, Krisztiánt száműztem a garázsunkba, én pedig bemelegítettem Oszkárt. Először kipróbáltam a gyári programokat, amelyek közül nekem a második, érzésre legintenzívebb folyamatos vibrálás jött be leginkább. Mielőtt nagyon belemelegedtem, rácsörögtem Krisztiánra, aki a kocsiban ülve várta, hogy jelentkezzek.

Csevegés mellett videohívást is lehet indítani az applikációval Forrás: Dóri és Krisztián

Korábban már összekapcsoltuk a fiókjainkat (Krisztián beírta a felhasználónevemet a csatlakozáshoz, és én elfogadtam a kérését az applikációban, ennyi az egész), ezért a távvezérlés menüpontjában már ott várt ő, a nevére és a hangüzenetre böktem, aztán egy rendkívül csábos „Na, mizu?"-val indítottam, amire csak egy hatalmas rezgést kaptam válaszul! Mindketten felnevettünk, mert bár Oszi halkan teszi a dolgát, én viszont picit felsikítottam a váratlan mocorgásra, úgyhogy a teszt kis híján kacagásba fulladt. Ha nem szeretjük az ilyen meglepetéseket, beállítható az is, hogy a program engedélyt kérjen tőlünk ilyen esetekben vagy éppen hívás előtt, de mi ezt kikapcsoltuk, hogy egyszerűbben menjen minden. Miután abbahagytuk a vihogást, a szerepem szerint távol élő feleségként az appból indított hangüzenetben megkértem szépen hites uramat, hogy most már tegyen velem, amit akar, de azt azonnal! Sajnos, ha élőszóban szeretnénk üzenni, akkor mindig le kell nyomni egy gombot a kijelzőn, így ez a lehetőség szerintünk inkább csak csevegésre jó, együttlét közben úgysem tudnánk erre figyelni. Amúgy is hiányzott már, hogy a hang mellett láthassam is őt, szerencsére ez is megoldható az appban, ezért átváltottunk videohívásra, és Krisztián végre kézbe vette a dolgokat.

Váltottunk a minták között, aztán kipróbáltuk a rendes távirányítást is, és tényleg minden jól működött. Azt tapasztaltuk, hogy egy pici késés van a programban, de ez semmit sem befolyásol, és a képminőség sem volt rosszabb, mint mondjuk a Messengerben. Addig-addig próbálkoztunk, hogy én időközben megtaláltam az ideális pozíciót Oszi számára. Egészen magasra kellett emelnem a csípőmet, és picit felfelé feszítettem magamban a vibrit,

Különleges kialakítása okán önmagában is megállná a helyét, de az i-re a pontot kétségkívül a remek applikáció teszi fel Forrás: Dóri és Krisztián

Krisztián faggatott valamiről az appal kapcsolatban, de bevallom, már nem nagyon tudtam figyelni, csak annyit sikerült két sóhaj között a telefonba sikítani, hogy ne hagyd abba, és a jó férj persze mindig szót fogad! Nem kellett sok, és hatalmas erővel tört rám az orgazmus, majdnem olyan volt, mintha már hetek óta nem lett volna semmi közöttünk...

Szóval, összegezzünk!

A Lovense Osci „személyében" egy nagyon jó eszközt ismertünk meg, amely különleges kialakítása okán önmagában is megállná a helyét, de az i-re a pontot kétségkívül a remek applikáció teszi fel. Végre megcsinálta valaki a tökéletes kiegészítőt a telefonszexhez, ami bármennyire is cikinek tűnik elsőre, sok pár számára az egyetlen megoldás az együttlétre. Részünkről maga az Osci vibrátor száz százalékig ajánlott vétel, a Lovense Remote alkalmazás pedig olyan pluszt ad mindehhez, amely teljes mértékben indokolja a nem egészen 40 ezer forintos vételárat.

A Lovense Osci vibrátort a Vágyaim.hu webáruháztól kaptuk tesztelésre, amelyet ezúton is köszönünk!

A történelem legnagyobb szexbotrányai: a gyereket szülő római pápahttp://www.life.hu/intim/20181119-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-johanna-papno.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. A hatodik részben következzék a 9. századi Johanna nőpápa esete – vagy pontosabban legendája. IntimOrigoPilát Gábor: „Bármi is történjen az életedben, az mind mulandó”http://www.life.hu/intim/20181119-pilat-gabor-az-orom-es-a-boldogtalansag-mulandosagarol.htmlBármi is történjen az életedben, az mind mulandó. Amikor örömteli érzés tölti be a szobát, akkor már bizonyossággal ott toporog a küszöbön valami, ami az ellenkező érzést testesíti meg. Persze ennek a fordítottja is igaz. IntimOrigoTeszt: Pocket Pulse, a férfiak legnagyobb örömérehttp://www.life.hu/intim/20181003-pocket-pulse-a-ferfi-orgazmust-elosegito-jatekszer-szexualis-segedeszkoz-tesztje.htmlFrissítette speciális kialakítású segédeszköz kínálatát a Hot Octopuss: a jelentős méretcsökkentésen átesett „Guybrator"-t tesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián tette próbára! IntimOrigoPilát Gábor: "A győzelmet és a bukást is megérdemeljük"http://www.life.hu/intim/20181010-pilat-gabor-a-depressziorol-es-a-gyozelemrol.htmlEgészen jól bele lehet tanulni a megúszásba, ha muszáj. De sohasem muszáj. IntimOrigoPilát Gábor: "Boldogtalanságra vagy ítélve?"http://www.life.hu/intim/20180926-pilat-gabor-a-boldogtalansagrol-es-boldogsagrol.htmlA becsületes embernek nem az a fő jellemzője, hogy becsülettel tűri, hogy belerúgjanak, és az elnyomás hatására végül olyan anyagtalan és csendes legyen, mint az árnyék. IntimOrigoElvie Trainer – A legokosabb edzőtárshttp://www.life.hu/intim/20180917-elvie-trainer-az-intim-izmokat-erositi.htmlLegfrissebb tesztünkben – némileg rendhagyó módon – nem egy klasszikus szexuális segédeszköz kerül terítékre, ehelyett az intim egészségünk megőrzésre helyezzük a hangsúlyt! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.