39 éves férfit szeret a 82 esztendős nagymama: szexuális életükről vallottak

nagymama szex felnőtt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 82 esztendős Hattie boldog párkapcsolatban él a 39 esztendős Johnnal. A nő most elárulta, a mai napig nagyon aktív szexuális életet élnek.

A most 82 esztendős Hattie 48 évesen vált el a férjétől, majd a válás után megfogadta, onnantól kezdve csak fiatalabb pasikkal fog randizni. Johnnal az interneten ismerkedtek meg, a férfi kimondottan idősebb hölgyet keresett magának társul és most távkapcsolatban élnek.

A pár a Channel 5 tévécsatornán mesélt kapcsolatáról. Elmondták, hogy igen intenzív szexuális életet élnek. A nő szabadidejében egy medicinlabdával tornázik, meglehetősen furcsa módon: a nehéz sporteszközt végiggörgeti a hasán, majd a mellkasára dobja.

A medicinlabda 35 éve a legközelebbi társam. Felkészíti a testemet a becsapódásra. Ez jó a szexhez, hiszen ezután bármit kibír a test” – idézi a nő szavait a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.