A szagelnyelő bugyi után jön a nadrág, ami ugyanezt tudja

Forrás: Shreddies -
szag bugyi nadrág szellentés pukizás puki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szagsemlegesítő bugyi után piacra dobják a nadrágot is, mely nők és férfiak számára is elérhető lesz. Állítólag egyáltalán nem engedi át a szellentés szagát.

Egy átlagos ember naponta 14-szer szellent - írja a The Sun cikke. Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy piacra akarják dobni azt a bugyit, mely semlegesíti a puki szagát. Így adva biztonságot viselőjének.

Most már nadrág gyártását is tervezi a Shreddies nevű cég ugyanazzal a szénszálas technológiával. A ruhadarab 100 fontba, azaz 37 ezer forintba kerül majd. Férfiak és nők számára is elérhetővé teszik 8-astól a 20-as méretig.

Különleges szénszálas technológiával készül a szagelnyelő nadrág Forrás: Shreddies

Orális kényeztetés a női orgazmusért: itt egy jól bevált módszer (18+)http://www.life.hu/intim/20181017-oralis-kenyeztetes-a-noi-orgazmusert-itt-egy-jol-bevalt-modszer.htmlItt egy olyan technika, amellyel minden pasi csúcsra juttathatja partnerét akár már három perc alatt. Intim--A humor és a humorérzék lehet a kulcsa a párkapcsolatoknakhttp://www.life.hu/intim/20181017-a-humor-es-a-humorerzek-lehet-a-kulcsa-a-parkapcsolatoknak.htmlSokszor nevettek együtt? Vagy inkább zavarba jössz, amikor a partnered rád mosolyog? Ezek az apró gesztusok elárulhatják, hogy mennyire lesz tartós a párkapcsolat.IntimOrigoEgy volt szexmunkás elárulta, hogyan pontozzák őket az aktus után ügyfeleik (18+)http://www.life.hu/intim/20181017-egy-volt-szexmunkas-elarulta-hogyan-pontozzak-oket-az-aktus-utan-ugyfeleik.htmlEgy volt szexmunkás vallott arról, hogyan értékelték őt a szex után páciensei: azt is elárulta, miért tartja rossz ötletnek a pontozást. IntimOrigoÍme 3 különleges szexpóz a férfiak örömére (18+)http://www.life.hu/intim/20181016-ime-3-kulonleges-szexpoz-a-ferfiak-oromere.htmlA cikkek általában olyan szexpózokat ajánlanak, melyek a nők gyönyörét szolgálják. Könnyebben elérhető a G-pont, vagy csak hamarabb ellazulnak. Mi most 3 olyan pozíciót mutatnunk, melyek a hímvesszőt kényeztetik igazán, de természetesen a hölgyek számára is nagyon élvezetes. IntimOrigoKínos szexbalesetek: rosszul sült el a kutyapóz (18+)http://www.life.hu/intim/20181016-kinos-szexbalesetek-rosszul-sult-el-a-kutyapoz.htmlAmennyire élvezetes, legalább annyira veszélyes is a kutyapóz. Most pórul járt párok vallottak kínos szexbaleseteikről! IntimThinkstockIryna Ivanova modell szinte mindent megmutat, főleg hatalmas kebleit (18+)http://www.life.hu/intim/20181016-iryna-ivanova-modell-szinte-mindent-megmutat-foleg-hatalmas-kebleit-18.htmlSzinte az arcunkba robbannak Iryna Ivanova hatalmas keblei, amikor Instagram-oldalát böngésszük. A sportőrült modell rengeteg erotikus képet tölt fel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.