Bíró Ica még mindig dögös: szexi fotó készült róla

Forrás: biroica.hu -
fotó dögös Bíró Ica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica nem szégyelli testét, hiszen nincs is rajta mit! Legutóbb közzétett képén is bátran megmutatta alakját és mellbimbóját.

Bíró Icának nem kell rejtegetnie testét, hiszen még most is igazi bombázó. Egy lenge, strandruhás képpel nemrég meg is mutatta, hogy mennyire. A fotó ugyan nem most készült, hanem néhány évvel ezelőtt, sokat nem változozz azóta Bíró Ica. A szexi képen ráadásul még a mellbimbója is látszik, de ő egyáltalán nem szégyelli.

Bíró Ica mellbimbói átsejlenek az anyagon Forrás: www.biroica.hu

"Bizony, nincs mit ezen szégyellni, az ott a mellbimbóm. Jó felvétel, szeretem, pár éve készült egy naptárfotózáshoz. Szerintem abszolút vállalható, esztétikus kép. Ezen a fotón semmivel sem mutatok többet, mint a régi vizes trikós felvételeken, hisz itt is csak átsejlik az anyagon, aminek kell" - mondta a Borsnak Bíró Ica. A képért kattints ide!

Labancz Lilla megváltoztatta a hajszínét, nagyon megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-labancz-lilla-megvaltoztatta-a-hajszinet-nagyon-megvaltozott.htmlA legtöbben szőke bombázóként ismerik az Álom.net című film színésznőjét, Labacz Lillát, ám most úgy döntött, drasztikus változást eszközöl külsején. TV + Sztárok--Vámos Erika új párra talált, miután megcsalta vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180709-vamos-erika-uj-parra-talalt-miutan-megcsalta-volegenye.htmlVámos Erikának augusztusban lett volna az esküvője, ám fiatal vőlegénye megcsalta. Sokáig azonban nem bánkódott a TV2 műsorvezetője: új párra talált. TV + SztárokOrigoKlipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoEladja imádott autóját Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180711-eladja-imadott-autojat-csonka-andras-facebookon-tette-kozze.htmlA legnagyobb szerelem is véget ér egyszer... TV + Sztárok--Nagy vihart kavart Szinetár Dóra fotója: kifejezte, hogy támogatja a Pride-othttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-vihart-kavart-szinetar-dora-fotoja-kifejezte-hogy-tamogatja-a-prideot.htmlSzinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. TV + SztárokOrigoTanár néninek állt Orosz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20180709-tanar-neninek-allt-orosz-barbi.htmlOrosz Barbi a műsorvezetés mellett új hivatást talált: tanár lett a tévés. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.