Méretes kebleivel állította el kollégái lélegzetét Ripli Zsuzsi

Forrás: RTL Klub -
sorozat mellek Ripli Zsuzsi villantás A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ripli Zsuzsit nagyot villantott A mi kis falunk legújabb részében: a csinos színésznő egy szál melltartóra vetkőzött.

Szombat este láthatják a nézők az RTL Klubon A Mi kis falunk című sorozat legújabb részét, amelynek egyik legemlékezetesebb jelenete Ripli Zsuzsi nevéhez kötődik. A csinos színésznő a szerepe szerint egy vizsgálaton esik át, amelyen jelen van Pajkaszeg több férfi lakosa is. A sorozat Dórija kigombolt inggel, fekete melltartóban látható, miközben kiguvadt szemmel, visszafojtott lélegzettel figyelik és vizsgálják őt a körülötte lévők.

Kiderült, miért nincs még sírköve Sztankay Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-kiderult-miert-nincs-meg-sirkove-sztankay-istvannak.htmlHárom és fél évvel ezelőtt hunyt el Sztankay István, ám sírköve a mai napig nincs. Most kiderült, mi az oka ennek. TV + Sztárok--Nem várt fordulat: Alekosz kivonul a médiábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-nem-vart-fordulat-alekosz-kivonul-a-mediabol.htmlAlekosz kivonul a médiából: a hírt ő maga tette közzé a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoKirúgták a Holnap tali! rendezőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-kirugtak-a-holnap-tali-rendezojet.htmlKirúgták a Holnap tali! rendezőjét, Radnai Márkot, mire a főszereplők azonnal felmondtak. A sorozat nélkülük fog folytatódni. TV + SztárokOrigoHajdú Péter nagyon boldog: már 20 ezren követik az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hajdu-peter-nagyon-boldog-mar-20-ezren-kovetik-az-instagramon.htmlImmár 20 ezer követője van Hajdú Péternek az Instagramon, a műsorvezető pedig el is büszkélkedett ezzel. TV + SztárokOrigoKínos sztorit osztott meg II. Erzsébet királynőről egykori komornyikja, Paul Burrell http://www.life.hu/sztarok/20180215-kinos-sztorit-osztott-meg-ii-erzsebet-kiralynorol-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlEgy kínos sztorit osztott meg a nagyvilággal Diana egykori szolgálója, Paul Burrell. Az egyik valóságshowban II. Erzsébetről és a szellentésről poénkodott... TV + Sztárok--Britney Spears 13 évvel fiatalabb pasijától akar gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20180215-britney-spears-13-evvel-fiatalabb-pasijatol-akar-gyereket-sam-asghari.htmlBritney Spears boldogabb, mint valaha: 36 évesen gyermeket szülne fiatal párjának. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.