Kelemen Anna szexi Barbie lett: fotó

Forrás: rosszlanyok.hu -
szexi Kelemen Anna Barbie tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna ért ahhoz, hogyan kápráztassa el követőit, legutóbbi fotójával is sikerült: csipkés tangában, szexi Barbie-ként pózol. 

Annácska pontosan tudja, hogyan érje el, hogy rajongói teljesen megőrüljenek: a szexi fehérneműs képeknek egy férfi követője sem tud ellenállni. Ezt a bevált receptet alkalmazta Annácska legfrissebb fotóján, és a várt hatás nem maradt el, megvadultak a férfiak.

Kelemen Anna rózsaszínben pózol Forrás: rosszlanyok.hu

Az egykori playmate dögös Barbie-ként pózolt a kamera előtt, rózsaszín csipkés tangában, rózsaszín melltartóban, és persze hosszú, szőke fürtökkel. Ez a kombináció komolyan felkavarta az állóvizet: mindenki akarna Annácskától valamit...

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

20 évig volt szexfüggő, most boldog családanyahttp://www.life.hu/intim/20180212-20-evig-volt-szexfuggo-most-boldog-csaladanya.html12 éves korában kezdett el pornófilmeket nézni az a nő, akinek csak 20 év után sikerült megszabadulnia a függőségétől. IntimOrigoTánc közben szakadt le a tanga a szambás lányról - Videóhttp://www.life.hu/intim/20180212-tanc-kozben-szakadt-le-a-tanga-a-szambas-lanyrol-video.htmlJavában tart a riói karnevál, ahol ezúttal is gondoskodnak a forró hangulatról a párductestű táncos lányok. Egyikük számára azonban kellemetlen emlék marad az idei esemény. IntimAFPSuck-O-Mat: Torkos csütörtök, minden naphttp://www.life.hu/intim/20180207-suck-o-mat-oralszimulator-teszt.htmlA férfiaknak szánt szexuális segédeszközök köre nemrégiben újabb nagyágyúval bővült: a német mérnökök munkáját dicsérő Suck-O-Mat hamisítatlan orális élményt ígér, megfizethető áron. IntimOrigoDöbbenetes adatok: ennyien halnak meg önkielégítés közben (18+)http://www.life.hu/intim/20180211-dobbenetes-adatok-ennyien-halnak-meg-onkielegites-kozben.htmlMegdöbbentő adatok láttak napvilágot: Németországban évente körülbelül 80-100 ember veszíti életet önkielégítés közben. IntimOrigoMarlon Brando és Richard Pryor szeretők voltak (18+)http://www.life.hu/intim/20180208-marlon-brando-es-richard-pryor-szeretok-voltak.htmlKiderült, hogy Marlon Brando nemcsak a nőket szerette, férfiakkal is szívesen szexelt: Richard Pryor humoristával például szeretők voltak. IntimOrigoLedobták ruháikat a svéd cég dolgozói: videóhttp://www.life.hu/intim/20180207-ledobtak-ruhaikat-a-sved-ceg-dolgozoi-video.htmlKülönös módon reklámozzák munkahelyüket egy svéd cég alkalmazottai: anyaszült meztelenül mutatják be azt a folyamatot, ahogyan készítik a vodkát. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.