Tánc közben szakadt le a tanga a szambás lányról - Videó

szamba riói karnevál Rio de Janeiro kínos tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában tart a riói karnevál, ahol ezúttal is gondoskodnak a forró hangulatról a párductestű táncos lányok. Egyikük számára azonban kellemetlen emlék marad az idei esemény.

Tarine Lopes, az egyik legnépszerűbb szambatáncos rémálmaiban sem gondolta, milyen kínos pillanatokat kell majd átélnie az idei karneválon. Intim testrészét egy tangához hasonló zöld színű ragasztószalag takarta, ám az intenzív táncmozdulatok közben egyszer csak levált a táncos testéről. Szerencsére nem jött ettől zavarba, egyik kezével próbálta takargatni magát, de folytatta a táncot, így a kínos bakit szinte észre sem lehetett venni.

Videó a bakiról:

Itt pedig még úgy rázza, hogy rajta van a tanga:

Sobre ontem... Desfile da nossa @x9paulistana ❤️ ...e entre trancos e barrancos o show não pode parar...

TARINE LOPES (@tarinelopes) által megosztott bejegyzés,

Hajléktalanná vált Diana hercegné egykori sofőrjehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalanna-valt-diana-hercegne-es-karoly-herceg-egykori-soforje.htmlHajléktalanként él Diana hercegné egykori sofőrje, az 50 éves Mark Roberts. TV + Sztárok--Romantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Alkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20180211-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott-krasznai-tunde.htmlAlkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde. TV + Sztárok--Kiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Szexi fotó: együtt pózolnak a Barátok közt félmeztelen sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180209-szexi-foto-egyutt-pozolnak-a-baratok-kozt-felmeztelen-sztarjai.htmlMegmutatták izmos felsőtestüket a Barátok közt szépfiúi. A színészek egy szál farmerben álltak a kamerák elé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.