Smile Warming Masturbator – Forró ajkak között

szex Dóri és Krisztián kipróbálta műszáj szexuális segédeszköz orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár a férfiaknak szánt szexuális örömszerzők piaca korántsem olyan bőséges, mint a hölgyeknek kínált játékszerek kínálata, azért akad néhány különlegesség a nevesebb gyártók tarsolyában. Sokat látott tesztelőpárosunk férfi tagja ezúttal egy orálszimulátort tett próbára, lássuk, hogyan teljesített a Smile újdonsága a hálószobában!

Az igazság az, hogy egy ideje már szemeztünk a Smile „Warming Masturbator" névre keresztelt termékével, de végül valamiért mindig elmaradt a próbára tétele. Márpedig a férfi örömszerzők kínálatában párját ritkító termékről van szó, hiszen főhősünk nem más,

Smile Warming Masturbator Forrás: Dóri és Krisztián

Utóbbi, a mezőnyben pillanatnyilag egyedülálló képesség teszi igazán érdekessé a segédeszközt, no és persze a viszonylag barátságos vételára; az erősebbik nemnek szánt motorizált megoldások jellemzően lényegesen drágábban érhetők el tesztünk alanyánál, különösképp, ha valamilyen extra funkcióval is rendelkeznek.

A termék csomagolása a „Smile" brandnél már megszokott középutat képviseli, azaz az anyaghasználat és a design átlagos, rossznak azonban semmi esetre sem mondható. Sajnos a dobozban a játékszer mellett ezúttal semmilyen tároló tasakot nem találtunk, azonban az egyéni kivitelű, „tűs" végű USB-töltőkábelt természetesen mellékelte a gyártó.

Kézbe véve az újdonságot először önkéntelenül is felnevettem, a formájáról ugyanis gyermekkorom egyik kedvenc sci-fi sorozatának mellékszereplője jutott az eszembe. Hát igen, egy férfi számára számtalan nehéz nap adódhat a Föld nevű bolygón (amelyek egy részén segíthet a Smile újdonsága), azt azonban soha nem gondoltam, hogy egy szép nap egy „Control"-ra megdöbbentően hasonlító segédeszközbe dugom majd legbecsesebb szervemet!

Formájáról gyermekkorom egyik kedvenc sci-fi sorozatának mellékszereplője, „Control" jutott az eszembe Forrás: Dóri és Krisztián

Elmélkedésemből Dóri hangja zökkentett ki; némi hümmögést és tapogatást követően életem párja megállapította, hogy ilyen érdekes anyagú segédeszköz talán még nem is járt nálunk, és valóban! Az örömszerző külső felülete leginkább a bőrhatású műanyagokra emlékeztet, de azoknál egyértelműen jobban tapad a kézhez, amely nedves környezetben igen hasznos tulajdonság. Erre szükség is van, hiszen a vízálló kialakításának hála

a műszáj használata nem korlátozódik a hálószobára, zuhany alatt is bátran hadra fogható.

A belső anyaghasználat minőségi, a teljes hosszában sima felületű szilikon rendkívül puha tapintású, a tisztítása pedig gyerekjáték.

A fokozatok vezérlésére szolgáló kezelőpad a segédeszköz bemenetével átellenes végén kapott helyet; a gumiborítású billentyűk nyomáspontja kissé kemény, a gombok használata határozott mozdulatokat igényel, azonban süt róla, hogy évek múlva sem válik majd működésképtelenné. A kezelés egyébiránt rendkívül egyszerű: a bekapcsolásra szolgáló nyomógombbal válthatunk a funkciók között, míg a széleken helyet foglaló billentyűkkel szabályozhatjuk az egyetlen beépített vibramotor-teljesítmény szintjét. Funkcióból – a sima rezgést is ide értve – 6 darabot kínál a Smile újdonsága, az intenzitást illetően pedig 3 fokozat közül választhatunk.

A gumiborítású billentyűk nyomáspontja kissé kemény, a gombok használata határozott mozdulatokat igényel Forrás: Dóri és Krisztián

Külön gombot kapott a melegítő funkció, amely akár a rezgőmotortól függetlenül is bekapcsolható, így semmi akadálya, hogy alkalmi barátnőnk már kellően felhevült állapotban várjon ránk.

A próba előtt kissé gyanúsan méregettem a mindössze 225 gramm tömegű, méretében is meglepően szolid segédeszközt, mert a „száj" belső harmada első blikkre lényegesen szűkebb, mint például a korábban tesztelt Fleshlight. Szerencsére az aggodalmam feleslegesnek bizonyult, ugyanis a két külön
rétegből álló szilikon elképesztően rugalmas, így egy megtermett méretű pénisszel (lásd a képeinken Banán urat) is könnyedén elboldogul. Teszi mindezt úgy, hogy az élmény átlagosabb méret esetén is kellően intenzív marad, sőt ennyire jól illeszkedő segédeszközzel talán még nem is találkoztam a próbáink során. Ez különösen jó hír, mert bár tudjuk, hogy Magyarország az ötmillió 25 centis péniszű férfi országa, a szoba magányában játszadozva talán senki sem bánja, ha pornószínészeket megszégyenítő adottságok hiányában sem kell harangoznia!

Ami az örömszerző mélységét illeti, a tervezők talán kissé alul is becsülték az európai átlagot, ugyanis a műszáj mindössze 12 centiméternyi hancúrléc elnyelésére képes. Persze a használatot ez érdemben nem befolyásolja, azonban azok, akik mindig tövig nyomják a gázt, néha talán úgy érzik majd, hogy jól jött volna még néhány extra centiméter.

Az élmény átlagosabb méret esetén is kellően intenzív marad Forrás: Dóri és Krisztián

Ha másért nem, hát a melegítő funkció miatt biztosan: Uraim, nem azt mondom, hogy ez a világ nyolcadik csodája, de hogy sokat hozzátesz az érzéshez, az egészen biztos! A mintegy 40 Celsius-fokra felmelegedő játékszer a makk alsó részénél kezd el hőt termelni, azonban jó 10-12 perc után már a szilikon felület nagy részét kellemes forróság járja át. Az élmény kimondottan kellemes, rengeteget segít az elképzelt pillanat átélésében, szóval, ha valami hiányzott a korábban tesztelt termékekből, hát ez volt az! Minderre csak rátesz a számtalan egyéni mintával rendelkező rezgő funkció, amely ha nem is kiemelkedően erős, maximális fokozaton kifejezetten intenzív izgatásra képes. A programok közül külön kiemelném a szaggatott, majd néhány másodpercen keresztül konstans módon rezgő változatot (zenekedvelőknek: ti-ti-ti-ti-ti-tá), amely az elnyújtott orgazmus szerelmeseinek valóságos jolly joker választás lesz. A zajszint átlagos, „megtömött" állapotban pedig kifejezetten visszafogott, pláne, ha figyelmen kívül hagyjuk a rendre előtörő cuppogást; talán viccesnek hathat, de ha úgy próbáljuk meg használni a Smile műszáját, ahogyan például egy Fleshlightot szokás (fel-le húzgálva), olyan pornós cuppogás lesz a jutalmunk, amelyet bármelyik művésznő megirigyelne. Végső soron ez a használati mód nem is igazán passzol a Smilehoz, sokkal praktikusabb kényelmesen elhelyezkedni benne, és tétlenül élvezni a lüktetését, illetve a bizsergető forróságot, egyetlen feltöltéssel akár 50 mámoros percen át.

A Smile „Warming Masturbator"-t a Vágyaim.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!

Pilát Gábor: A halál hatalmahttp://www.life.hu/intim/20171130-pilat-gabor-a-sikerrol-es-a-kudarcrol.htmlA halálnak nincs nagy rajongótábora, pedig az is az élet része. Féljük és kerüljük. Az életet elfogadjuk, hirdetjük, de sokszor nem tiszteljük. IntimOrigoMakai Gábor pszichológus a szexuális zaklatás hátterérőlhttp://www.life.hu/intim/20171121-makai-gabor-pszichologus-a-szexualis-zaklatas-hattererol-meselt.htmlLassan nincs olyan nap, hogy ne kerülne napfényre újabb és újabb zaklatásos megaláztatás. Beszámoltunk már színészek és zenészek zaklatásáról, legutóbb egy orgonaművészt emlegettek, később pedig a modellek is előtérbe kerültek. Makai Gábor klinikai szakpszichológust kérdeztük a zaklatás pszichológiájáról, valamint arról, hogy a médiában megnevezett agresszoroknak mennyi esélyük lesz visszailleszkedni az életvitelükbe. Intim--Hogyan lesz egy férfi prosti?http://www.life.hu/intim/20171114-szemelyes-ferfiprostitualt-torteneteke-a-ferfimuszak-cimu-konyvbol.htmlAhogy korábban már beszámoltunk róla, riporterünk, Domszky László egy tényfeltáró riportkönyvet készített Férfiműszak címmel a magyar férfiprostituáltak luxus világáról. De hogy pontosan hogyan, miért lesz egy férfiből prostituált, aki férfiaknak árulja a testét, a könyv szerzője elárulta. Intim--Régi idők szexszimbólumai: a 18. század és Madame de Pompadourhttp://www.life.hu/intim/20171107-regi-idok-szexszimbolumai-madame-de-pompadour.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk, mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak. A legújabb részben a francia forradalom előtti Párizsba látogatunk. IntimOrigoÚjabb modell jelezte, őt is zaklattákhttp://www.life.hu/intim/20171108-ujabb-modell-jelezte-hogy-ot-is-zaklattak.htmlAhogy korábban írtuk, riporterünk Férfiműszak című könyvének megjelenése kapcsán felszínre került egy újabb terület, ahol zaklatási botrány kezd kirobbanni. Jelentkezett egy fiatal fiú, aki név nélkül ugyan, de elmesélte történetét. Mint mondta, szakmabeli barátai is bőségesen be tudnak számolni hasonló esetekről, amikor is a modellügynökség akár munkát is megvonhat, ha nem működnek együtt a szexuális elvárásokban. Intim--Sandra Iron: „A pornó nemcsak a sok pénzről szól – megviseli a testet és a lelket egyaránt” http://www.life.hu/intim/20171020-interju-az-egykori-ponroszinesznovel-sandra-ironnal.htmlEgy név a pornófilmek fénykorából: Sandra Iron. A tetovált, szexi felnőttfilmes ezúttal Pilát Gábornak adott interjújában vallott meztelen múltjáról, életének legmélyebb és legsötétebb időszakáról és arról, hogy a szakma Oscar-díja után miért hagyott mindent maga mögött egy csapásra, és hogyan kezdett teljesen új életet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.