Meztelen fotókat tettek közzé a csinos győri kézilabdásról, Nora Mörkről

fotó Nora Mörk meztelen telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hekker törhette fel a Győr játékosának, Nora Mörk norvég kézilabdázó telefonját. A világ- és háromszoros Európa-bajnok átlövő sírva mesélt az ügyről a norvég TV2 kameráinak. 

Pikáns képek kerültek nyilvánosságra Nora Mörkről: fehéreműs és teljesen meztelen képek is voltak a telefonjában, amit egy összetartás alkalmával törtek fel. A tettes megvan, elfogták és ki is hallgatták, börtönbütetésre is számíthat. A kézist azonban rettenetesen megviselte az eset, azon gondolkodik, hogy nem vesz részt a decemberben induló világbajnokságon - írja a Blikk.

Nora Mörk sírva mesélte el, mennyire megviselte az eset Forrás: TV2.no

"Októberben a válogatott összetartásán voltam, amikor észrevettem, hogy feltörték a telefonomat, és ellopták a privát fotóimat. Teljesen összetörtem, eltűnt az önbecsülésem. Azóta néha még a mérkőzések előtt is erre gondoltam, elképesztően frusztrált, félelemmel töltött el, enni és aludni sem voltam képes. Nehezen tudtam túllépni rajta, mindennap fáradt voltam. A történtek sajnos hatással voltak a pályán nyújtott teljesítményemre is. Azért kellett a nyilvánosság előtt megosztanom mindezt, hogy újra teljes mértékben a kézilabdára koncentrálhassak. Rájöttem, nem ronthatják el az álmom, hogy a világ legjobb játékosa legyek. Bejelentésemmel egyúttal szeretnék segíteni azoknak is, akiket hasonló inzultus ér" - nyilatkozta Nora a norvég TV2-nek, akinek pucér fotóit a Facebookon osztotta meg a hekker.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.