Pilát Gábor a belső boldogságról

Forrás: Shutterstock -
boldogság Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes és a boldogság nem a folyamatosan felbukkanó, majd tovatűnő dolgokban gyökerezik.

Ha így lenne, védtelenek és kiszolgáltatottak lennénk a történéseknek, hiszen ebben az univerzumban az öröm és a fájdalom egymást követve, periodikusan váltakozik. A valódi boldogság kizárólag a belső Énedből származhat, és ez lehet táplálkozásának kizárólagos forrása.

Ott belül mindig nyugalom van, mint a tenger mélyén. A vihar csak a felszínen dúl, mi viszont hajlamosak vagyunk tengerszint felett megvívni a csatáinkat ahelyett, hogy a dolgok megértéséhez és a tényleges nyugalom eléréséhez alámerülnénk.

A valódi boldogság kizárólag a belső Énedből származhat Forrás: Shutterstock

Amikor a holdfény tükröződik a víz felszínén és a szél felborzolja az állóvizet, akkor a Hold helyzete és fénye ugyanolyan állandó. Tehát a felszínen zajló történések csupán tükröződése a valódi Énednek. Ha nem nézel a színfalak mögé, és ezeket a természeti jelenségeket veszed alapértelmezettnek, akkor mindig delibábra vetődsz.

Egyszóval a belső boldogságot úgy éred el a leghamarabb, ha a külső dolgok "boldogságát" és "boldogtalanságát" is természetesen fogadod, elfogadod és viseled. Nem állsz ellen neki, megéled, de nem azonosulsz vele, inkább egyfajta kötődés nélküli éberség állapotából maradsz a megfigyelője.

Sandra Iron: „A pornó nemcsak a sok pénzről szól – megviseli a testet és a lelket egyaránt” http://www.life.hu/intim/20171020-interju-az-egykori-ponroszinesznovel-sandra-ironnal.htmlEgy név a pornófilmek fénykorából: Sandra Iron. A tetovált, szexi felnőttfilmes ezúttal Pilát Gábornak adott interjújában vallott meztelen múltjáról, életének legmélyebb és legsötétebb időszakáról és arról, hogy a szakma Oscar-díja után miért hagyott mindent maga mögött egy csapásra, és hogyan kezdett teljesen új életet. Intim--Pilát Gábor: Nyelsz vagy köpsz?http://www.life.hu/intim/20171016-pilat-gabor-a-valasztasok-dilemmajarol-megalkuvok-kontra-batrak.htmlEgy zord, viharos éjszakán autóval haladsz a szakadó esőben, amikor egy buszmegállót veszel észre. Három ember rostokol ott bőrig ázva. Egy idős hölgy, akinek szívrohama van, és ha nem kerül rövid időn belül kórházba, hamarosan meghal. Egy régi barátod, aki egyszer megmentette az életedet. A tökéletes partner, akiről mindig is álmodtál. Kit viszel el? Tudva, hogy kétüléses az autód, így csak egy utast vehetsz fel. Intim--Pilát Gábor: A gondolat teremtő erejérőlhttp://www.life.hu/intim/20171016-pilat-gabor-a-gondolat-teremto-erejerol.htmlA materialisták szerint az ember egy szilárd anyaghalmaz. Te is eldöntheted, hogy ebbe a csoportba tartozol-e, csupán ezt a kérdést kell feltenned magadnak: „Én egy test vagyok, vagy nekem van egy testem?” IntimOrigoCsiklóvibrátort teszteltünk: Lelo Sona (18+)http://www.life.hu/intim/20171016-dori-es-krisztian-csiklovibratort-teszteltek-leno-sona.htmlA csikóvibrátorok legújabb generációjába tartozó, mindössze néhány napja piacra lépő Lelo Sona nem kevesebbet ígér, minthogy legfőbb vetélytársánál is erősebb orgazmussal kényezteti a gyengébbik nemet. Hogy ez valóban így van-e, arra ezúttal is tesztelő párosunk hölgy tagja, Dóri keresett bizonyítékot. Intim--Régi idők szexszimbólumai: a középkor és Jeanne D’Archttp://www.life.hu/intim/20171004-regi-idok-szexszimbolumai-kozepkor-es-jeanne-d-arc.htmlÚj sorozatunkban elmúlt korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a 2000-es évekig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak. A harmadik részben a középkori Franciaországba látogatunk.IntimOrigoPilát Gábor: A halott múlt és az élő jelenhttp://www.life.hu/intim/20170926-pilat-gabor-a-multrol-es-jelenrol.htmlA múlt és jövő közötti hézagot a jelen pillanat köti össze. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.