10 szexuális kaland, amit szinte minden nő kipróbálna (18+)

Forrás: Dreamstime -
szex felnőtt fantázia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, mert nem csak a férfiaknak vannak visszatérő szexuális vágyaik. 

A fantáziának csak a képzelet szabhat határt. Milyen szerencse, hiszen így az összes álmunkat kipróbálhatjuk gondolatban, és ezt a hölgyek gyakran meg is teszik. Ám egy felmérésből kiderült, hogy vannak bizonyos vágyak, amelyek szinte minden nő gondolatában megjelennek. Íme a 10 legnépszerűbb szexuális vágyálom:

1. Kiszolgáltatottság

Amikor az illető teljes egészében a férfira van bízva. Egy olyan szexuális helyzet, amit a nő semmilyen módon nem tud befolyásolni. Egyszerűen hinnie kell abban, hogy a partnere tudja mit csinál.

2. Irányítani

Az első szituáció fordítottja pont ugyanilyen vonzó, hiszen egyszer mindenki szeretné eljátszani a könyörtelen domina szerepét. Egy ilyen helyzetben minden energiát kiadhatunk magunkból, amelyek addig csak a fejünkben léteztek.

Szinte minden nő kipróbálná, hogy milyen érzés, ha fizetnek neki a szexért
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

3. Ismeretlennel való szex

Az újdonság varázsa, az ismeretlen, és a titokzatosság mindenki számára vonzó. Ez pedig veszélyes is, hiszen nem tudhatjuk mire számíthatunk attól a férfitól, akinek még a nevét sem volt időnk megkérdezni. Ezt is rengeteg nő kipróbálná.

4. Pénzért szexelni

Azáltal, hogy a férfi fizet a szexért, az ember automatikusan az érzelemmentes aktusra asszociál. Persze nem véletlenül. Sok nő számára pedig ez a vonzó: úgy ágyba bújni valakivel, hogy "semmi nem számít", hiszen nem a szerelmünk, nem a párunk, nem egy olyan személy, akinek az ember belülről, kényszeresen meg akar felelni. Egy olyan aktus, ami kizárólag a testi örömökről szól.

5. Valaki olyannal szexelni, akivel nem lenne szabad

Nem is kell ezt nagyon magyarázni: a nők életében a tiltott gyümölcs az egyik legérzékenyebb tyúkszem. Nem csoda, hogy a megszerezhetetlen iránt érzik a legnagyobb vágyat.

A 10-es listában egyébként szerepel még a hivatalos személyekkel való szex, a szerepjátékok kipróbálása, a nőkkel történő erotikus élmények és a csoportos szex is. Sőt, van olyan, aki csak nézni szeretné, ahogy mások élvezkednek - írta meg a Metro.

Egy kutatás szerint a legtöbb pornót néző férfi boldogtalan

A pornófilmek témájában már a kezdetektől fogva megoszlanak a vélemények. Most egy kutatás elárulta, hogy mit jelent, ha egy kapcsolatban élő férfi rendszeresen erotikus filmeket néz. Illetve az is kiderül, hogy miért?

Így találhatod meg legkönnyebben a G-pontod (18+)http://www.life.hu/intim/20170924-igy-keresd-a-g-pontod.htmlAhány ház, annyi szokás. Ez igaz a nők vaginájára is: mindenkinek máshol van a G-pontja, de ez nem azt jelenti, hogy nincs módszer a felfedezésére. IntimThinkstockÍgy vélekednek a hármas szexről a nők és a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20170924-igy-velekednek-a-harmas-szexrol-a-nok-es-a-ferfiak.htmlA közhiedelem szerint a legtöbb férfi fejében megfordul, milyen lenne egyszerre két nővel az ágyba bújni. Egy kutatás során azonban az is kiderült, mit gondolnak a nők a hármasszexről. Intim--Anyaszült meztelen szerepel Marion Cotillard: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20170923-mation-cotillard-meztelen.htmlRitka az, amikor egy színésznő ennyire direktben mutatja meg magát meztelenül. Marion Cotillard azonban szembefordult a kamerával és tényleg megutatta, amije van. IntimOrigoPéniszminősítésből él két nő (18+)http://www.life.hu/intim/20170923-peniszminositesbol-el-ket-no.htmlA legtöbb férfi számára kardinális kérdés, hogy a nők elég szépnek és elég nagynak találják-e a péniszét. Nos, ha hiszed, ha nem, most már ezzel kapcsolatban is találsz szolgáltatást az interneten. Két angol nő arra adta a fejét, hogy brutális őszinteséggel megmondja: hogy néz ki a férfiasságod. Intim--Újabb szex a Pumpedék című műsorban (18+)http://www.life.hu/intim/20170922-pumped-gabo-ismet-szexelt-musoraban.htmlA Pumpedék második évada bővelkedik perverz és nyomdafestéket nem tűrő jelenetekben. Ezúttal Pumped Gabo csapott ismét a lovak közé. IntimOrigoErről fantáziálnak a nők önkielégítés közben (18+)http://www.life.hu/intim/20170921-errol-almodoznak-a-nok-maszturbalas-kozben.htmlA férfiak fantáziáját rendkívül izgatja a kérdés, hogy vajon mire gondolhatnak a nők önkielégítés közben. Egy új kutatás most választ adott rá. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.