Íme, Lily Eros, a luxusprosti, akinek vagináját nem is láthatják a vendégei (18+)

Forrás: Thinkstock -
tantra luxusprosti tantraszex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily Eros luxusprosti korábban pont úgy dolgozott, mint minden más örömlány: egy órácska intenzív szex segítségével jutatta el vendégeit a csúcsra. Nemrég azonban változtatott a szolgáltatásain, azóta pedig még népszerűbb a férfiaknál.

Lily 18 éves volt, amikor elkezdett örömlányként dolgozni, de hat hónapja egyetlen vendégével sem feküdt le. Elkezdett intenzíven foglalkozni a tantrával, mert a szexualitás más fajtáit is szerette volna felfedezni. Mostanra már inkább tantrikus szex-munkásnak hívja magát, nem eszkortnak vagy örömlánynak. A szeánszain segít a vendégeinek, hogy megéljék és megismerjék saját szexuális erejüket, felfedezve ezzel az erotika legmélyebb bugyrait. Mindezt úgy, hogy a vaginájához hozzá sem érhetnek.

A 24 éves Lily erotikus testmasszázsnak hívja szolgáltatását. A folyamat 20 másodperc intenzív ölelkezéssel kezdődik, de tarthat akár hosszú percekig is, ha a kuncsftnak arra van szüksége. Az ölelkezés során mindjét fél ruhában van. Ezután a férfiak megérinthetik ugyan Lily testét, de csak bizonyos területeken: a vállait, a karjait, és az oldalait simogathatják. A melleihez és a nemi szervéhez tilos nyúlni.

"Olyan társadalomban élünk, ami nagyon szexorientált, mégis szégyenérzet kapcsolódik a szexualitáshoz. A legtöbb ember nem tud erről őszintén beszélni. Sokan azért jönnek hozzám, mert a nálam eltöltött idő segít abban, hogy legyőzzék a szégyenérzetet, és végre szabadok legyenek a szexben" - mondta a Daily Mailnek Lily, aki képes arra, hogy ruhában, csupán ölelkezéssel saját magát és partnerét is eljuttassa az orgazmusig.

Aki ki szeretné próbálni, milyen Lily-vel, ruhában szexelni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, egy órálrt ugyanis 80.000 forintnak megfelelő angol fontot kell kifizetnie.



Edzőtermi súlyzóba szorult egy férfi péniszehttp://www.life.hu/intim/20170917-edzotermi-sulyzoba-szorult-a-ferfi-penisze.htmlSzokatlan helyzetben találtak rá egy férfira a német kiváros, Worms tűzoltói, miután riasztást kaptak.IntimThinkstockÚjabb szex a Pumpedék című műsorban (18+)http://www.life.hu/intim/20170922-pumped-gabo-ismet-szexelt-musoraban.htmlA Pumpedék második évada bővelkedik perverz és nyomdafestéket nem tűrő jelenetekben. Ezúttal Pumped Gabo csapott ismét a lovak közé.IntimOrigoBódi Sylvi ismét meztelen képet posztolt magáról: fotóhttp://www.life.hu/intim/20170922-meztelen-kepet-posztolt-bodi-sylvi-foto.htmlBár Bódi Sylvi az elmúlt években többször nyilatkozta azt, hogy többé nem láthatjuk ruha nélkül, azonban sorra szegi meg ezt a saját maga által felállított szabályt. Ezúttal egy festői szépségű tengerparton szabadult meg ruháitól. Intim--5 dolog, amit soha ne csinálj szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20170921-ezeket-utaljak-a-ferfiak-az-agyban.htmlSzeretnéd, hogy sikeres legyen a szexuális életed? Hogy a párod is jól érezze magát? Akkor ezeket a dolgokat messziről kerüld el. IntimThinkstockEz a tökéletes péniszméret a nők szerint (18+)http://www.life.hu/intim/20170921-kiderult-mi-a-tokeletes-peniszmeret-egy-no-szamara.htmlEgy friss tanulmány rávilágított a valóságra: ekkora az optimális hímvessző a nők szerint. Intim--3 kellemetlen helyzet, amit a vibrátorod okozhat (18+)http://www.life.hu/intim/20170920-igy-hozhatod-magad-kellemetlen-helyzetbe-egy-vibratorral.htmlA szexuáli segédeszközök nagy örömet tudnak okozni az embernek, ám ellenkezőleg is elsülhet a dolog, például ha a játék nem a legmegfelelőbb pillanatban kerül elő... IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.