szüzesség árulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre népszerűbb, hogy a fiatal lányok a neten, vagy máshol a szüzességüket árulják. Ez a fiatal ukrán lány is így döntött, mert szerinte jobb ezen az úton elveszíteni, mint részegen egy buliban.

A helyi újságban adott fel hírdetést Yulia, a szüzességét árulja. A 18 éves lány már nem az első, és valószínűleg nem is ő lesz az utolsó, aki ilyesmire adja a fejét, ugyanis egyre többen bocsátják áruba az első alkalmat. Yulia csak igazi férfinak adná oda magát, a szüzességért cserébe pedig 1500 fontot, vagyis átszámítva 500 ezer forint körüli összeget kér.

Pénzért árulja szüzességét egy igazi férfinak - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A lány nem árulta el, hogy pontosan mire szeretné felhasználni a pénzt, de azt leszögezte, hogy mindenképpen szükséges lenne a számára, és nem elvesztegetni akarja.

A hirdetésben azt is elárulta, hogy csak egy igazi férfinak adná oda szüzességét

egy az általa kiválasztott helyen. "Előbb vagy utóbb úgyis megtörténne. Szóval sokkal jobb így elveszíteni, mint valami részeg buliban" - írta a hirdetésben a fiatal lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.