Pilát Gábor: "Tálald meg önmagad, változtass, amin tudsz és fogadd el azt, amin nem"

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról bizonyosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A te világodnak te vagy az Istene.

A félelemből vagy reményből teremtett Isten, melyet a képzeleted formált meg, és melyet a vágyaid tartanak fent az elmédben, nehezen lehet azonos az Univerzumot összetartó erővel.

Milyen haszna is származik bárkinek abból, ha Isten mellett vagy ellen érvel?

A te világodnak te vagy az Istene Forrás: Thinkstock

Persze sokan nyilatkoznak nagy magabiztossággal olyan dolgokról, amiben saját maguknak sincs bizonyosságuk. Vannak történések, amikre direkt ráhatásunk van, és vannak, amikre nincs. Az étel megszerzésére például van, a megrágására is, sőt a nyelésre is, de az emésztésre már nincs, az tudatalatti és automatikus.

Elégedj meg azzal, amiben biztos vagy, tálald meg önmagad, változtass, amin tudsz és fogadd el azt, amin nem. Ha így teszel, eggyé válsz az élettel, hiszen együtt haladsz az áramlással. Ezen keresztül már nemcsak a teremtett hited, hanem a bizonyosságod is a segítségedre lesz.

Az egészet összetartó erőt pedig kedvedre felcímkézheted. Lehet Mindenható, Teremtő, Univerzum, Isten, de Végtelen is, nem ez fog számítani, minthogy az ima ereje sem a szavakban van, hanem a mögöttes hitben, az érzésekben, a becsületes és tiszta szándékban.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor
Dóri és Krisztián kipróbálta: Zumio – Varázspálca deluxe (18+)http://www.life.hu/intim/20170727-dori-es-krisztian-kiprobalta-zumio.htmlAmikor azt gondoljuk, hogy a szexuális segédeszközök piacán már nincs új a nap alatt, rendre bemutatkozik egy olyan új termék, amely ellentmondást nem tűrve utasítja maga mögé a játékszerek szinte teljes mezőnyét. Így robbant be a köztudatba néhány évvel ezelőtt a máig méltán népszerű Womanizer, és jó eséllyel ez a sors vár az Adultex 2017 kiállításon aranyérmet szerző Zumióra is. Intim--A gésák titkos élete: mi igaz, és mi nem a legendákból?http://www.life.hu/intim/20170725-a-gesak-titkos-elete.htmlA japán gésák jellegzetes alakját számos hiedelem és egyben tévhit veszi körül, köszönhetően az életmódjuk zártságának és titokzatosságának. Cikkünkben utánajártunk, miknek van valóságalapja a legendákból, és mivel járt egy lány számára, ha gésaságra adta a fejét? IntimThinkstockWomanizer 2GO (18+)http://www.life.hu/intim/20170711-womanizer-2go-a-legkisebb-is-szamit.htmlRitka az olyan termék a vibrátorok mezőnyében, amely a hölgyek körében szinte százszázalékos sikert arat, azonban a Womanizer termékcsalád pontosan ilyen: az immáron negyedik esztendeje piacon lévő széria második, illetve harmadik generációjával próbáink során Dóri is maradéktalanul elégedett volt, ezért aztán nem titkolt lelkesedéssel szorította combjai közé a hatodik, „Womanizer 2GO" néven forgalomba kerülő széria egy példányát. IntimOrigoVizuális játék felnőtteknek: Keresd a műpéniszt!http://www.life.hu/intim/20170509-keresd-a-vibratort-jatek-kepeken.htmlTe is amolyan híresen jó "sasszem" vagy? Akkor az úgynevezett Where's wally-játékokat neked találták ki! Intim--Ismétlődő hibák a párkapcsolatokban - Miért lépünk kétszer ugyanabba a csapdába?http://www.life.hu/intim/20160701-pilat-gabor-mesel-az-ismetlodo-hibakrol-a-parkapcsolatokban.htmlThinkstockEz áll a kapcsolatfüggőség hátterében - a szakértő kendőzetlen véleményehttp://www.life.hu/intim/20160505-pilat-gabor-szerint-ez-all-a-kapcsolatfuggoseg-hattereben-a-szakerto-kendozetlen-velemenye-arrol.htmlPilát Gábor, a szókimondó párkapcsolati szakértő ezúttal a kapcsolatfüggőségről mondja el kendőzetlenül őszinte véleményét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.