Így festenek a fürdőkádban étkező nők - Fotók! (18+)

Forrás: Instagram -
fotó fürdőkád intim evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi, nők szeretünk hosszasan ücsörögni egy kád forró vízben, de sokak szerint nincs is annál jobb, ha eközben valami finomat falatozunk. Íme, néhány fotó fürdőkádban falatozó hölgyekről. 

Lee Price egy istenadta tehetség, aki olyan festményeket készít, mintha nagyfelbontású fotókat nézegetnénk. A művész alkotásainak központjában a női nem áll, de nem mindennapi stílusban festi őket vászonra.

Cocoa Puffs, 2009, 44"x62", oil on linen. #womenandfood #painting #contemporaryart #oilpainting

lee price (@leepricestudio) által megosztott bejegyzés,

A képek többnyire realisztikus hangulatúak, ugyanis nem rejti véka alá, hogy mi nők, enni is nagyon szeretünk. Éppen ezért több olyan festményt is készített, melyeken a hölgyek mellett töménytelen mennyiségű étel is helyet kapott.

Lisa in Tub With Chocolate Cake, 2009, 44"x60", oil on linen.

lee price (@leepricestudio) által megosztott bejegyzés,

A fürdőszobás sorozata pedig kifejezetten humoros, ugyanis a mosakodás közbeni étkezés egy külön fogalom, amit sok nő csinál. de kevesen vallanák be.

Így élvezkedik a fürdőszobában egy hétköznapi nő Forrás: Instagram

A kád szélén felsorakozó tányérok és müzlistálak hétköznapi hangulatot kölcsönöznek, ettől pedig mindenki magáénak érezheti a jelenetet, hiszen a középpontban nem a női test tökéletessége, hanem az élet és az étel élvezeti értékei állnak.

Így néz ki egy idős, meztelen házaspár - Fotók!

A 75 éves Gerry és a 70 éves Darwin kendőzetlenül mutatták meg a testüket néhány meztelen fotón. Így akarják bizonyítani, hogy a testünk felvállalása nem bűn. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.