Így tündökölt Brad Pitt exe az Oscar-gálán: Fotó!

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt Oscar 2017 Juliette Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Jennifer Aniston csak úgy ragyogott az Oscar színpadán. Nem ő azonban Brad Pitt egyetlen exe, aki megjelent a gálán.

Sem Angelina Jolie, sem Brad Pitt nem volt ott a 89. Oscar-díj-átadón, a sármos színész exei azonban tiszteletüket tették. Jennifer Aniston a férjével érkezett, Juliette Lewist pedig, akivel Brad 1989 és 1993 között alkotott egy párt, egymagában kapták lencsevégre.

Így fest most a 43 éves Juliette Lewis Forrás: AFP/2017 Getty Images/Pascal Le Segretain

Mint ismeretes, Pitt egyik nagy szerelme Juliette Lewis volt, akivel négy évig voltak együtt. A színésznő akkor még csak 16 éves volt, de a mai napig szeretettel gondol vissza a nála tíz évvel idősebb Pittre.

Kalifornia, 1993: Brad Pitt és Juliette Lewis Forrás: Origo

Brad Pitt az élet császára - Ezek a nők mind megvoltak neki

Egy ideje minden Brangelináék válásáról szól, valamint arról, hogy az 53 éves Pitt ágyát már Kate Hudson, Jolie-ét pedig a hírek szerint Jared Leto melegíti. Itt van hát a ragyogó alkalom, hogy górcső alá vegyük a hatgyerekes apuka korábbi hódításait, hogy tisztán lássuk, kiket is döntött meg az elmúlt harminc évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.