Brad Pitt az élet császára - Ezek a nők mind megvoltak neki

Brad Pitt Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje minden Brangelináék válásáról szól, valamint arról, hogy az 53 éves Pitt ágyát már Kate Hudson, Jolie-ét pedig a hírek szerint Jared Leto melegíti. Itt van hát a ragyogó alkalom, hogy górcső alá vegyük a hatgyerekes apuka korábbi hódításait, hogy tisztán lássuk, mi is történt vele az elmúlt harminc évben. 

Brad Pitt a mai napig a világ egyik legjobb pasija, évtizedek óta nők milliói szerelmesek belé. Van, aki a Ha eljön Joe Black-ből szereti, sokak pedig Tristanként zúgtak bele a Szenvedélyek viharában alatt. De említhetnénk akár az Interjú a vámpírral című mozit, a Hét év Tibetben-t, a Blöfföt, vagy éppen a Harcosok klubját. Nem csoda, hogy Jolie-t egyre jobban utálja Hollywood, amiért el akarja tiporni a férjét és gyermekei apját.

Az élet császárai

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, kötelességünknek éreztük, hogy csokorba szedjük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, de a kezük közül végül csak kicsúszott a dögös sztár. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor két évvel ezelőtt betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető után teherbe ejtett egy huszonhárom éves énekes-dalszövegíró lányt. Januárban pedig, amikor Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, eljött az ideje, hogy körülnézzünk az ő háza, illetve ágya táján is.

Kate Hudson (2016. november óta)

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szárnyra keltek olyan pletykák, miszerint Kate Hudson és Brad Pitt egy párt alkotnak. Sőt, egyes hírek szerint már össze is költöztek. Ezt persze egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

Brad Pitt és Kate Hudson egy pár lennének? Forrás: AFP

A kétgyermekes édesanya amúgy nem biztos, hogy Pittre vágyik, ugyanis az eddigi komoly kapcsolatait inkább „rosszfiúkkal” élte meg. „Bejönnek a kreatív, zenész pasik, az sem baj, ha kicsit rosszfiúk. Vonz ez a karakter. Valahogy velük tudok igazán önmagam lenni” – vallotta be korábban a szexi színésznő. Éppen ezért mindkét gyermekét egy-egy zenész pasinak szülte: Chris Robinsontól 2007-ben váltak el, Matthew Bellamyval pedig 2014-ben bontották fel az eljegyzésüket.

Angelina Jolie (2004–2016)

Jennifer Aniston és Brad Pitt válását 2005. október 2-án mondták ki, így okkal hihető, hogy volt némi átfedés a világsztár házassága és a Jolie-val való kapcsolata között. Úgy tudni, Aniston március 25-én adta be a válókeresetet, Pitt pedig már nyáron odaköltözött Jolie-hoz, akivel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jöttek össze. A Wikipedia tájékoztatása szerint 2005 decemberében Pitt örökbe fogadta Jolie adoptált gyermekeit, a csemeték hivatalos neve így Maddox Chivan Jolie-Pitt és Zahara Marley Jolie-Pitt lett.

/1409/Angel20149294831

2006. május 27-én született a pár első vér szerinti gyermeke, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. 2007. március 15-én Jolie örökbe fogadott egy vietnami kisfiút, Pax Thient, a helyi törvények szerint egyedülálló szülőként, mivel Pitt és ő akkor még nem voltak házasok. A fiút a jogi procedúra után Pitt szintén a nevére vette. A párnak 2008. július 12-én ikrei születtek, egy kisfiú, Knox Léon Jolie-Pitt és egy kislány, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt.

A pár végül a legnagyobb titokban állt oltár elé 2014 augusztusában, ezután azonban elindultak a lejtőn. A 2015-ös év nagyrészt Jolie betegségéről szólt, a hatgyerekes színésznő petefészkét eltávolították.

Brad Pitt és Angelina Jolie családja Forrás: Vogue

2016-ban pedig jött a hír, hogy kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elválnak útjaik.

Egészségben és betegségben: Pitt végig kiállt Jolie mellett

Angelina 2013-ban hozta nyilvánosságra, hogy ő is hordozza magában a mellrák és a petefészekrák kialakulásának kockázatát emelő BRCA1 nevű hibás gént. Ekkor dupla masztektómiát hajtottak végre rajta megelőzésképpen. Később további műtéteken, kezeléseken és számtalan nehéz időszakon ment át, melyek alatt férje mindvégig mellette állt. Korábbi cikkünkben gyűjtöttük össze, miken mentek keresztül.

Jennifer Aniston (1998–2004)

A Jóbarátok sztárjának magánélete egyértelműen akkor került a figyelem középpontjába, amikor összejött Brad Pitt-tel. 2000. július 29-én házasodtak össze, és pazar lagzit tartottak Malibun.

Mint ismeretes, Pitt öt évvel később összejött Angelina Jolie-val, emiatt 2005. január 7-én különköltöztek, majd március 25-én a színésznő beadta a válókeresetet. A válást október 2-án mondta ki a bíróság. A bulvársajtó szerint a szakítás igazi oka az volt, hogy Aniston nem akart gyereket szülni Pittnek. Jennifer ezt persze tagadta.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Kevin Winter

Ezért vált el Aniston és Pitt: nem Jolie volt az oka

Egyes híresztelések szerint Angelina és Brad kapcsolatáról dokumentumfilm készül. A munkálatok során pedig érdekes dolgok derültek ki. Méghozzá, hogy nem Jolie volt a hibás Jenniferék szakításáért.


„Bradnek és Jennek már egy ideje komoly gondjai voltak, amikor Angelina feltűnt a színen. Ha nem ő jött volna, akkor Brad megismert volna valaki mást, aki miatt elválik. Ez nem ezen múlott. A filmből végre mindenki megtudja majd, miért szakítottak” – nyilatkozta egy bennfentes, aki részt vesz a produkció megalkotásában. „A filmből az is kiderül, hogy a Brad ellen felhozott vádak egy része alaptalan, de azt a színész is elismerte, hogy marihuánát fogyaszt”írtuk korábban.

April Florio (valamikor Jennifer alatt)

2016 szeptemberében számoltunk be róla, hogy előkerült egy nő, akivel állítólag a filmsztár korábban Anistont csalta. Az egykori modell, April Florio a Mirrornak azt mesélte, neki semmi köze Brangelináék válásához, és ezt azért kell elmondania,

mert az sem volt igaz, hogy az előző feleségét vele csalta a sztár.

April Florio Forrás: Facebook/aprilflorio

Aprilnek azóta már van egy gyermeke, de évekkel ezelőtt sokat foglalkozott vele a sajtó, amikor kiderült, hogy Brad és Jennifer szakítanak. A nő anno a US Weeklynek azt mondta, Pitt le akarta smárolni egy görögországi úton, amikor George Clooney bemutatta őket egymásnak. Ő persze nemet mondott...

Brad szóvivője akkor nem kommentálta a híreket, így lehet, hogy már sosem tudjuk meg, a szépség összejött-e a filmsztárral.

Demi Moore (1998)

Demi Moore 1987-ben ment feleségül Bruce Willishez, három lányuk született. A hírek szerint azonban nem volt felhőtlen a házasságuk, és ugyan 2000-ben Demi vált el a férjétől, már 1998-ban viszonyt kezdett Brad Pitt-tel.

Demi Moore Forrás: UIP Dunafilm

Hosszú távú kapcsolat nem alakult ki a 36 éves díva és az akkor 35 esztendős kollégája között, és hivatalosan egyikük sem erősítette meg a viszonyt, de Hollywoodban a mai napig mindenki tényként kezeli a románcukat.

Claire Forlani

Brad Pitt 1997-ben szakított Gwyneth Paltrow-val, és mit ad isten, éppen akkoriban kezdõdött a Ha eljön Joe Black forgatása. És persze egyből mindenki tudni vélte, hogy Brad és filmbeli partnernője, Claire Forlani együtt nyomulnak. Persze lehet, hogy csak párszor egymás oldalán jelentek meg nyilvánosan, de nehéz elhinni, hogy sosem volt köztük semmi. Claire szóvivője, Becca Kovacik persze mindent tagadott, amikor nekiszegezték a kérdést.

Gwyneth Paltrow (1994–1997)

A két sztár 1995-től 1997-ig járt egymással, egy ideig pedig együtt is éltek. 2015 januárjában, amikor Paltrow már Chris Martintól is elvált, azt nyilatkozta,

Brad Pitt túl jó volt hozzá.

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt Forrás: Northfoto
Jól néztek ki együtt Forrás: AFP

Thandie Newton (1994)

1994-et írtunk, amikor Brad és Thandie az Interjú a vámpírral forgatásán találkozott. Ezután pedig egy évig egy párt alkottak.

Thandie Newton a Westworldben Forrás: HBO

Jitka Pohlodek (1994)

Úgy hírlik, hogy Brad a modell és színésznő Jitka Pohlodekkel együtt is élt, ám a lány végül egy másik színésznőért hagyta el...

Jitka Pohlodek és Brad Pitt Los Angelesben Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, UA, SCG/ Northfoto/Kathy Hutchins

Julia Ormond (1993)

Ugyan ezt a viszonyt sem erősítették meg soha, állítólag, ahogy Claire Forlanival, úgy Julia Ormonddal is több volt köztük munkakapcsolatnál, amikor a Szenvedélyek viharában-t forgatták. Ami nem is csoda, hiszen nem túlzás kijelenteni, hogy Brad Pitt

Tristan szerepében volt talán a legszexisebb egész eddigi karrierje során.

Julia Ormond és Brad Pitt a Szenvedélyek viharában című filmben Forrás: InterCom

2013-ban írtuk meg, hogy Julia igencsak kikerekedett. Lesd meg, hogy festett akkor a színésznő!

Brad Pitt és Julia Forrás: InterCom

Juliette Lewis (1989–1993)

Mint ismeretes, Pitt egyik nagy szerelme Juliette Lewis volt, akivel négy évig, 1989 és 1993 között voltak együtt. A színésznő akkor még csak 16 éves volt, de a mai napig szeretettel gondol vissza a nála tíz évvel idősebb Pittre.

Juliette Lewis és Brad Pitt Forrás: NORTHFOTO/Globe Photos/Phil Roach

„Tinédzser voltam, középiskolába jártam, és párkapcsolatban éltem egy csodálatos, mókás és intelligens fiúval. Aki később híres lett” – emlékezett vissza együtt töltött éveikre a színésznő.

Kalifornia (1993) – Brad Pitt és Juliette Lewis Forrás: Origo

Geena Davis (1990)

A színésznő a Thelma és Louise forgatásának idején, 1990-ben habarodott bele Brad Pittbe. Igaz, a kapcsolatukat soha nem vállalták fel, de nem is tartott olyan sokáig a dolog.

Brad Pitt és Geena Davis Forrás: Origo

Geena egy később adott interjújában úgy emlékezett vissza Bradre, hogy „a kisugárzásának lehetetlen volt ellenállni”.

Geena Davis Forrás:

EG Daily (1989)

E.G. Dailyvel a 80-as évek végén alkottak egy párt. A szinkronszínészként dolgozó egykori szerető tavaly állt újra a nyilvánosság elé, hogy megcáfolja azokat a pletykákat, amelyeket Angelina Jolie kezdett el terjeszteni a férjéről, miszerint bántotta és megalázta a gyermekeiket.

„Ő az egyik legjobb és legtisztább ember akit ismerek. Képtelen lenne ilyen szörnyetegként viselkedni bárkivel, főleg nem a gyerekeivel. Imádja őket, tudom jól. Nem lenne képes bántani senkit. Különleges viszonyunk volt annak idején, a legbensőbb titkairól is tudtam” – mesélte akkor az Inside Editor nevű portálnak.

Christina Applegate (1989)

Pitt 1989-ben elcsavarta Christina Applegate fejét is. A pár együtt jelent meg az MTV Movie Awards gálán is. Applegate később beismerte, hogy valaki mással ment el a buli után, de ezt azóta százszor megbánta.

Christina Applegate Forrás: AFP/Getty Images/Jamie McCarthy

Jill Schoelen (1989)

Miután hivatalosan is vége lett Brad és Sinitta románcának, a színész nem várt sokáig. A Kivégzős című film alatt összejött a kolléganőjével, Jill Schoelennel, akit állítólag el is jegyzett. Bár, ahogy oly sok minden mást, hivatalosan ezt sem erősítették meg.

Brad Pitt és Jill Schoelen Forrás: NORTHFOTO/Globe Photos/Globe Photos

Robin Givens (1988–1989)

Úgy tudni, a színésznő Brad mellett vigasztalódott a Mike Tysontól való válása alatt és után.

Forrás: Northfoto

Pitt ekkor még kevésbé volt ismert, de kettőjükről több közös kép is készült akkoriban.

Brad Pitt, Mike Tyson és Robin Givens Forrás: AFP

Sinitta (1984–1988)

A színész és az énekesnő románca állítólag 1984-ben indult, és 1988-ig nagyon sokszor látták őket együtt. Sinittának több népszerű dala is volt a 80-as években, és az is köztudott volt, hogy a hollywoodi szívtipróval kavar.

Kitálalt Sinitta, Brad Pitt egykori kedvese Forrás: Northfoto

Shalane McCall (1987)

A 24 esztendős sztár bő egy évig járt Shalane McCall-lal. Pitt a Dallas öt epizódjában játszott 1987 és 88 között, ott jött össze fiatal partnernőjével.

Akkoriban Shalane még csak 15 éves volt.

Forrás: Northfoto

Sonita Henry

A fiatal Bradnek állítólag az angol színésznővel is viszonya volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.