Újból meztelen nők lesznek a nyuszis magazinban

Forrás: AFP/Jason Kempin -
Playboy meztelen Cooper Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben a magazin úgy döntött, hogy nincs több pucér fotó a Playboyban, most azonban visszatérnek a régi jól bevált módszerhez. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, 2015 októberében a nyuszis magazin úgy döntött, hogy nem közölnek többé meztelen fotókat, ugyanis véleményük szerint manapság az internetnek köszönhetően már korlátlanul elérhetőek a különböző szexuális tartalmak.

Ismét meztelen fotók lesznek a Playboyban Forrás: AFP/Jason Kempin

Az első pucérkodást mellőző magazin 2016-ban jelent meg, de mostanra rájöttek, hogy nem jó döntést hoztak. Hugh Hefner fia, Cooper Hefner közzétett egy posztot ezzel kapcsolatban a Twitter oldalán, amelyből kiderül, hogy a magazin ismét visszatér a meztelen fotókhoz.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen mértékig vetkőznek majd a modellek, de sokáig nem kell várni, ugyanis a márciusi szám már ennek megfelelően kerül ki a standokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.