Kim Kardashian válni akar, és vinné a gyerekeket

Forrás: Hubert Boesl / DPA -
Kanye West válás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is pletykáltak már arról, hogy komoly válságban van Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata, most azonban szinte biztos, hogy vége a románcnak. 

Kim Kardashian az elejétől fogva segít férje, Kanye West felépülésében: a rapper ugyanis novemberben mentálisan összeomlott, és 10 napot töltött az UCLA Medical Center-ben.

Ám betegség ide vagy oda, Kim állítólag már jó ideje nagyon nem boldog a házasságában.

Kardashian és West augusztusban az MTV Video Music Awards gálán Forrás: Hubert Boesl / DPA

A UsWeekly szerint Kim a megfelelő időt várja arra, hogy beadja a válókeresetet, és addig is próbálja előkészíteni a terepet, hogy gyermekei, North West és Saint vele maradhassanak. Egy bennfenntes szerint Kanye már egy ideje nem is lakik családjával a Bel-Air-i luxusotthonukban, hanem máshol bérel magának szállást.

A házaspár egyik tagja sem adott ki hivatalos közleményt, de barátaik szerint Kim mindenképp megvárja, amíg Kanye teljesen felépül, csak azután lép bármit is. Ám az, hogy a házasságuk válságban van, nem újkeletű dolog: a celebmami már októberben is a szakítást fontolgatta.

David Beckham fia a hangjával jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-david-beckham-fia-eneklessel-gyujt-penzt.htmlA fiatalabb Beckham-fiú énekhangjával fogja támogatni a rászorulókat karácsonykor. TV + Sztárok--Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-kiszel-tunde-hazassaga-ezert-ment-tonkre.htmlBizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz! TV + Sztárok--Bomba dekoltázsát villantotta meg Orosz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161207-orosz-barbi-instagramjan-szexi-kepet-posztolt.htmlVásárlós napot tartott a szexi műsorvezető, és közben gömbölyű dekoltázsát is megmutatta rajongóinak. TV + Sztárok--Három gyerekkel maradt magára Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161207-harom-gyerekkel-maradt-magara-jaksity-kata-elkoltozott-a-ferje.htmlA műsorvezető férje már hónapokkkal ezelőtt elköltözött otthonról, 22 évig voltak együtt.TV + SztárokOrigoDobó Kata vadult szexelt egy házi bulibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-dobo-kata-a-valotarsak-kovetkezo-reszeben-vadul-szexel.htmlDobó Kata észbontó szexkapcsolatba keveredett egy házibuliban, a Válótársak következő epizódjában. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék új csúcsot állítottak felhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-csucsot-dontott-balazsek-uj-reggeli-showja.htmlKözel 30 ezer online hallgatója volt Balázsék Reggeli Show-jának december 6-án a Rádió1-en. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.