Usain Bolt pénisze nem aranyérmes (18+)

Forrás: AFP/Olivier Morin -
pénisz szex Usain Bolt szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Usain Bolt egy zsúfolt riói klubban szúrta ki a lányt, akivel eltöltött egy felejthetetlen éjszakát. Jady Duarte azonban úgy döntött, nem tartja magában az este részleteit.

Éppen születésnapját ünnepelte Jady Duarte egy riói klubban, amikor az olimpikon, Usain Bolt kiszúrta őt. Testőreit küldte érte, azonban a lány nem mutatott érdeklődést, így a futó kénytelen volt bevetni magát. Akkor környékezte meg a lányt újra, amikor az a taxiját várta, és végül sikerült elcsábítania.

Forrás: AFP/Olivier Morin

A taxiban már elcsattant pár forró csók, és akkor a lány még nem is tudta, mennyi csalódás éri őt az este folyamán. "A szoba tiszta volt, és két egyszemélyes ágy volt benne, amik olyan kicsik voltak, hogy biztosan lelógott róla a lába, amikor aludt" - kezdte az este részleteit Duarte, aki ugyan egy szót sem beszél angolul, mégis pontosan tudta, mit is akar tőle Bolt.

"Nem kellett fordító ahhoz, hogy tudjam, szexelni akart"

- idézte a nő szavait a Morning News USA. Bár a nő szenvedélyes és forró éjszakáról számolt be, hozzátette, Usain Bolt méretei nem voltak kiemelkedőek. "A teste eszméletlen, de a szerszáma nem passzol hozzá. Olyan, mint egy hétköznapi srácé" - mondta a nő, akinek az este végén arra is rá kellett jönnie, hogy nem lesz semmi komoly köztük. "Azt hittem van valami köztünk. Most viszont már látom, hogy olyan gyorsan szedi fel a nőket, mint amilyen gyorsan megnyeri az aranyérmeket" - mesélte Duarte.

/1608/M_ret2016828131024Hoppá! Pornóvideóban kényezteti magát a Viasat 3 sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160829-pornovideo-kerult-elo-a-viasat-3-sztarjarol-a-hazas-josie-sajat-magat-kenyezteti.htmlAz Ádám keresi Évát című meztelen realityben ismerte meg egymást Petra és Josie, és azóta – mindössze pár hónap ismeretség után – össze is házasodtak a csatorna Négy esküvő című műsorában. Intim--Méretes csomagok, árulkodó dudorok: Szépen kirajzolódó péniszek Rióbólhttp://www.life.hu/intim/20160827-szepen-kirajzolodo-peniszek-a-rioi-olimpiarol-olimpikonok-meretes-csomajai.htmlSajnos véget ért a riói olimpia, de ettől még szexi olimpikonokat nyugodtan nézegethetünk, és persze meg is tesszük. IntimOrigoEgy nőt függőleges állapotban is meg lehet ölelnihttp://www.life.hu/intim/20160825-pilat-gabor-egy-not-fuggoleges-allapotban-is-meg-lehet-olelni.htmlEmberként egyedül is kiteljesedhetsz, önmagadat és a hitedet magad is megtalálhatod, de igazi nővé csak igazi férfi mellett válhatsz. És fordítva. IntimOrigoKiderült, mennyit kell szexelni a boldogsághozhttp://www.life.hu/intim/20160826-kiderult-a-titok-ennyi-szex-kell-egy-boldog-parkapcsolathoz-friss-kutatas.htmlHeti egy összebújásra van szükség, nem többre és nem kevesebbre - állítják a szakemberek. IntimOrigoSzínlelt orgazmussal érik el a nők a szex befejezéséthttp://www.life.hu/intim/20160825-szex-szinlelt-orgazmussal-razzak-le-parjukat-a-nok-friss-kutatas.htmlEgy kanadai kutatás kimutatta, hogy sok nő azért színlel hamis szexuális örömöt, hogy ezzel felgyorsítsa párja orgazmusát, és így előbb véget érjen az általa nem kívánt szex. Intim--Botrány! Meleg szeretőjét hallgatta el Will Smithhttp://www.life.hu/intim/20160825-will-smith-allitolag-szexualis-viszonya-volt-egy-ferfival-botrany-a-lathataron.htmlA hírek szerint a népszerű színésznek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, ugyanis egyik jó barátja nem bírta tartani a száját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.