Schmuck Andor feleséget keres!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
feleség párkapcsolat Schmuck Andor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai aggódnak Schmuck Andorért, hiszen közel az ötvenhez egyedül van. A híresség éppen ezért határozott lépésre szánta el magát: hirdetés útján próbál párt találni.

"Lassan elértem a gödör alját. Nem elég, hogy egyedül jövök moziba hétfő este, még a nézőtéren sincs senki" - írta kissé elkeseredve egy Facebook-bejegyzésében Schmuck Andor, aki határozott lépésre szánta el magát, annak érdekében, hogy ne kelljen magányosan töltenie az estéket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A barátai is aggódnak, hogy egyedül marad, pedig Schmuck hosszú távú kapcsolatot, feleséget és gyereket szeretne. Állítása szerint nem gyötri kapuzárási pánik, csak egyszerűen szeretne párkapcsolatot.

Volt szerelme, a boldogság tengerében úszott addig amíg tartott, de jött az apály, és partra vetődött, mint egy bálna.

Saját bevallása szerint mérhetetlenül gyorsan kell új párra lelnie. "Ha nem találok gyorsan szerelemre, és nem lesz egy kisbabám, akkor valószínűleg nem fogom megélni azt, hogy érettségizik" - mondta Andor a Morning Show-ban. Ezért úgy döntött, belekezd egy feleségkereső projektbe, és e-mailen várja a jelentkezőket, az idealisferjjelolt@gmail.com-ra. Arra a kérdésre, hogy mi alapján válogat meglepő öniróniával válaszolt:

"Aki engem el tud fogadni, az már önmagában egy szűrés"

- mondta a híresség és hozzátette, ma egy budapesti étterem teraszán várja az érdeklődőket.

Dzsudzsák Balázs az ország legszebb fenekével mulatotthttp://www.life.hu/intim/20160726-dzsudzsak-balazs-edinava-bulizott-az-afterpartin-a-fomra-1-utan-meghitten.htmlA magyar válogatott csapatkapitánya is részt vett a Forma-1 utáni összejövetelen, ahol rengeteg csinos, fiatal lány is várta, hogy együtt bulizhassanak a pilótákkal és egyéb sztárvendégekkel. IntimOrigoAz megvan neked, hogy Lola micsoda bombázó? Wow! http://www.life.hu/intim/20160726-lola-enekesno-nyaral-es-bombano.htmlPasivadító bikinis fotókat tett közzé Instagramján Lola. Az énekesnő mindig is szuperül nézett ki, de azon, hogy micsoda bombázó, mi is meglepődünk. IntimOrigoRubint Réka gigadekoltázzsal és Norbival pózolhttp://www.life.hu/intim/20160726-rubint-reka-es-schobert-norbi-nyaral.htmlVárva várt nyaralásukról posztolt Rubint Réka a közösségi oldalára. Nem is akármilyet. IntimOrigoMILF-fel az ágyban – A gyerek születése után jött a csúcskorszak a szexbenhttp://www.life.hu/intim/20160719-mi-all-a-milf-jelenseg-mogott-miert-izgatjak-a-ferfiakat-a-dogos-anyukak.htmlA szlengben (és a pornóban) külön kifejezés van a dögös anyukákra, és hogy mennyire valós jelenségről beszélünk, azt jól mutatja az is, hogy ezt a (valójában elég sértő) kifejezést már a közbeszéd is átvette. Egy biztos: a férfiak jelentős része különösen vonzódik a szexi anyukákhoz – mi pedig megkérdeztük: miért? Intim--Íme, 5 szexbaleset: ezekre figyelj, ha nem akarsz anya lenni! (18+)http://www.life.hu/intim/20160725-ezekre-erdemes-figyelni-ha-nem-akarsz-anya-lenni.htmlAz amerikai Mary Jane Minkin szülész-nőgyógyász őszintén mesélt azokról a tévhitekről, amelyek a laikusok fejében élnek a biztonságosnak hitt védekezésről. Intim--24 évvel ezelőtt csattant el az első csók Szandi és férje közötthttp://www.life.hu/intim/20160725-ma-24-eve-hogy-elcsattant-az-elso-csok-szandi-es-ferje-kozott.htmlSzandi csupán 16 éves volt, amikor megismerte későbbi férjét, Csabát, aki producerként vett részt a sikeres tinisztár ötödik albumának munkálataiban. Az első csók is elcsattant, és bizony, az énekesnő még most, 24 évvel később is boldogan emlékezett vissza arra a pillanatra. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.