Ezt nézd! Béres Alexandra ritka szexi fotót tett közzé- a kétgyerekes anyuka még mindig tökéletes formában van

Forrás: Facebook/BéresAlexandra -
dekoltázs Ciprus bikini nyaralás Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra családjával együtt Cipruson töltődött fel és pihent meg a dolgos hétköznapok után. A fitneszlady még mindig irigylésre méltó idomait is megmutatta nyaralás közben.

A tengerparton piheni ki a fáradalmakat Béres Alexandra. Családjával együtt Ciprus mediterrán hangulatát választották a nyaralás helyszínéül. A sztár meg is mutatta rajongóinak, hogy telik egy ilyen gyönyörű helyen a nyaralás.

Forrás: Facebook/BéresAlexandra

Természetesen a legtöbb időt a tengerparton töltik, aminél keresve sem lehetne találni kellemesebb kikapcsolódást. A 40 éves fitneszlady bikiniben élvezi a napsütést, aminek köszönhetően aranybarnára sült, ráadásul dekoltázsát is megcsodálhatjuk.

Dzsudzsák Balázs az ország legszebb fenekével mulatotthttp://www.life.hu/intim/20160726-dzsudzsak-balazs-edinava-bulizott-az-afterpartin-a-fomra-1-utan-meghitten.htmlA magyar válogatott csapatkapitánya is részt vett a Forma-1 utáni összejövetelen, ahol rengeteg csinos, fiatal lány is várta, hogy együtt bulizhassanak a pilótákkal és egyéb sztárvendégekkel. IntimOrigoAz megvan neked, hogy Lola micsoda bombázó? Wow! http://www.life.hu/intim/20160726-lola-enekesno-nyaral-es-bombano.htmlPasivadító bikinis fotókat tett közzé Instagramján Lola. Az énekesnő mindig is szuperül nézett ki, de azon, hogy micsoda bombázó, mi is meglepődünk. IntimOrigoRubint Réka gigadekoltázzsal és Norbival pózolhttp://www.life.hu/intim/20160726-rubint-reka-es-schobert-norbi-nyaral.htmlVárva várt nyaralásukról posztolt Rubint Réka a közösségi oldalára. Nem is akármilyet. IntimOrigoMILF-fel az ágyban – A gyerek születése után jött a csúcskorszak a szexbenhttp://www.life.hu/intim/20160719-mi-all-a-milf-jelenseg-mogott-miert-izgatjak-a-ferfiakat-a-dogos-anyukak.htmlA szlengben (és a pornóban) külön kifejezés van a dögös anyukákra, és hogy mennyire valós jelenségről beszélünk, azt jól mutatja az is, hogy ezt a (valójában elég sértő) kifejezést már a közbeszéd is átvette. Egy biztos: a férfiak jelentős része különösen vonzódik a szexi anyukákhoz – mi pedig megkérdeztük: miért? Intim--Íme, 5 szexbaleset: ezekre figyelj, ha nem akarsz anya lenni! (18+)http://www.life.hu/intim/20160725-ezekre-erdemes-figyelni-ha-nem-akarsz-anya-lenni.htmlAz amerikai Mary Jane Minkin szülész-nőgyógyász őszintén mesélt azokról a tévhitekről, amelyek a laikusok fejében élnek a biztonságosnak hitt védekezésről. Intim--24 évvel ezelőtt csattant el az első csók Szandi és férje közötthttp://www.life.hu/intim/20160725-ma-24-eve-hogy-elcsattant-az-elso-csok-szandi-es-ferje-kozott.htmlSzandi csupán 16 éves volt, amikor megismerte későbbi férjét, Csabát, aki producerként vett részt a sikeres tinisztár ötödik albumának munkálataiban. Az első csók is elcsattant, és bizony, az énekesnő még most, 24 évvel később is boldogan emlékezett vissza arra a pillanatra. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.