Vallomás: beismerte másságát a dögös színész, Nico Tortorella

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard -
szexuális beállítottság szexualitás Nico Tortorella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztár szerint ez nem egy tipikus kitárulkozás, hiszen nem igazán titkolta, de eddig nyíltan még nem beszélt szexuális beállítottságáról ilyen nyíltan.

A Túszjátszma című film és a Gyilkos játszma sorozat sztárja meglepő nyilatkozatott tett. Elárulta, hogy neki teljesen más fogalma van a nemekről, mint általában az embereknek. Éppen ezért fiúkkal és lányokkal is volt már viszonya.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard

“Nem úgy látom a világot, hogy vannak férfiak és nők. Az embereknek egy egész spektruma létezik, amik mind passzolhatnak egymáshoz, és én randiztam mindegyikükkel, sokakkal. Ez nem a szexről szól, hanem arról, hogy tudok bárkihez érzelmileg kapcsolódni. Nem arra összpontosítok, hogy kinek mi van a lába között. Bármi is az, meg tudjuk oldani” - mondta a színész a Page Six magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.