Lerészegedés, puki és társaik - 6 kínos randis sztori, amibe te is belepirulsz

párkapcsolat sztori történet szerelem randi kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Redditen semmi sem marad titokban: a Life.hu összegyűjtötte a közösségi oldalon közzétett rémes randisztorik 6 legkínosabbikát. 
Forrás: giphy.com
Forrás: giphy.com
Forrás: giphy.com
Forrás: bircahang.reblog.hu
Forrás: giphy.com
Így maszturbálnak a nők - 5 történet az önkielégítésrőlhttp://www.life.hu/intim/20160525-hogyan-maszturbalnak-a-nok-5-tortenet-az-onkielegitesrol.htmlTény, hogy a hölgyek nem beszélnek olyan sokat és olyan nyíltan a maszturbálásról, mint a férfiak, ettől függetlenül ők is ugyanúgy csinálják és szeretik. És olykor-olykor még hajlandók is mesélni arról, mi indítja be őket. Intim--"Arra kért, hogy izgassam a fenekét az ujjammal"http://www.life.hu/intim/20160527-5-pasi-oszinte-tortenete-egyejszakas-kalandjukrol.htmlSzórakozóhelyen, vonaton és édes hármasban – férfiak meséltek életük legőrültebb szexuális kalandjukról. Intim--Micsoda pasi! Céline Dion fiára csorgatja a nyálát az internet népehttp://www.life.hu/intim/20160523-celine-dion-fia-rene-charles-angelil-felnott-es-nagyon-jokepu-lett-megorul-erte-az-internet.htmlNem csupán megríkatta a közönséget, köztük édesanyját is a 15 éves René-Charles, hanem nők millióinak a szívét is sikerült megdobogtatnia a vasárnap esti Billboard Music Awards díjátadón. Intim--A világ legundorítóbb eljegyzése: így tervezi megkérni proktológus barátnője kezét egy férfihttp://www.life.hu/intim/20160527-egy-ferfi-a-prosztatajaba-rejtette-el-a-jegygyurut-proktologus-baratnojenek-lanykereskor.htmlAz alábbi történet főszereplőjének kreativitása határtalan: elképesztő, milyen módon tervezi megkérni az orvosként dolgozó hölgy kezét ez a férfi! Intim--Angelina Jolie eltitkolt eljegyzése, és Beyoncé playbackelésehttp://www.life.hu/intim/20160523-megdobbento-sztarvallomasok-ezt-sosem-gondoltad-volna-tom-hardyrol-beyoncerol-angelina-jolie-rol.htmlMinden titok kiderült előbb-utóbb. Ha azonban híresség vagy, akkor inkább előbb, ezért néhány sztár inkább elébe ment a dolgoknak, és ők maguk pakolták ki féltve őrzött történeteiket. Intim--Botrányos viszony a királyi családban - Sosem látott fotókon Eduárd király és szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20160523-eduard-brit-kiraly-es-szeretoje-wallis-simpson-sosem-latott-kepei-elokerultek.htmlVIII. Eduárd brit király és későbbi felesége, Wallis Simpson 1936-ban tett adriai hajóútjának részletei a napokban kerültek a nyilvánosság elé. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.