Meztelen fotón az egész női kézilabdacsapat: senkin nem maradt bugyi!

fotó pucér meztelen kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint mindenki másképp reagál a győzelemre! A dán Holstebro csapata egy közös pucérkodással ünnepelt a meccs végén. 

A női kézilabda KEK-döntőt a dán Holstebro nyerte a hétvégén. Ez volt a harmadik az elmúlt négy évben. A lányok a 30-25-re megnyert találkozó után őrült buliba kezdtek, ám nem akármilyen helyen: a zuhanyzóban! Emilie Weywadt, a csapat egyik játékosa posztolt is egy nem mindennapi képet a hivatalos Instagram-oldalára, persze a férfi rajongók legnagyobb örömére. Egy lányon sem maradt fehérnemű, mindannyian teljesen pucéran álltak kamera elé. Íme:

Forrás: Instagram/emilieweywadt
Tóth Gabi: “Ő az első ember az életemben, aki nem akar megváltoztatni”http://www.life.hu/intim/20160526-toth-gabi-kapcsolatarol-vallott-tibi-az-elso-ember-az-eleteben-aki-nem-akarja-megvaltoztatni.htmlNagyon egymásra talált az énekesnő és Tibi, a Tha Shudras frontembere. A magánéletben és a munkában is kiegészítik egymást. Nagyon nagy támogatást nyújt Gabinak a szerelme. Intim--Híres politikus látogatja Albert Györgyi sírjáthttp://www.life.hu/intim/20160525-albert-gyorgyi-ujsagiro-sirjat-egy-hires-politikus-latogatja.htmlEgy szemtanú vallomása szerint rendszeresen visszajár a 8 évvel ezelőtt elhunyt újságírónő sírjához a titokzatos férfi. IntimOrigoTitkos szexpartik és egy újabb Kennedy: Marilyn Monroe magánélete nem volt unalmashttp://www.life.hu/intim/20160525-marilyn-monroe-maganelete-nem-volt-unalmas-kiderult-hogy-valoszinuleg-edward-kennedyvel-is-volt.htmlA szexikon nem vetette meg a férfiakat, kifejezetten szerette a kalandokat és úgy tűnik, a Kennedy-ket még jobban. Intim--A nő, aki milliókat keres elképesztően nagy melleivelhttp://www.life.hu/intim/20160523-kristy-love-elkepesztoen-nagy-melleivel-milliokat-keres.htmlKristy Love azzal keresi a kenyerét, hogy hatalmas, dupla N kosarú melleivel masszírozza az erre vágyó férfiakat, akik cserébe jól meg is fizetik mindezért. Intim--Pfuj! Néhányan elárulták a leggusztustalanabb hálószobai sztorijukathttp://www.life.hu/intim/20160522-a-leggusztustalanabb-tortenetek-szex-kozben.htmlPisiltél már be szex közben? Néhányan elárulták, ők már igen. IntimThinkstock17 évesen nemi erőszak áldozata lett az ismert sztár, Claudia Cardinale http://www.life.hu/intim/20160523-claudia-cardinale-17-evesen-megeroszakoltak-a-szineszno-a-mai-napig-bizalmatlan.htmlBár a 70-es évek egyik legismertebb szexikonjának élete csupa csillogás volt, a tinédzserként vele történt szörnyűségekkel a mai napig nehezen él együtt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.