Kasza Tibor: “Nem tudnék a jövőben elképzelni más nőt”

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
házasság Darai Andrea Kasza Tibor szerelem kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak látszólag boldog Kasza Tibi és párja, Darai Andrea. Egy szilárd egységet alkotnak a munkában és a magánéletben egyaránt. Jövőjüket is együtt képzelik el, amibe a házasság nem, de a gyerek szerepel.

Aki követi Kasza Tibi közösségi oldalát, annak ismerni kell párját, Darai Andreát is, vagy ahogy Tibi hívja, Manót. Látszólag is nagyon harmonikusnak tűnik a kapcsolatuk, de nemcsak a videók és a képek kedvéért mosolyognak, hanem azért mert boldogok együtt, és mindenben támogatják egymást.

Forrás: Facebook/Kasza Tibor

Ha valami nekem fáj, az neki is, ha két napig szorongok, ő is. Mindent megbeszélünk a párommal” - vallotta be Tibi, aki azt is elárulta, hogy nem akar mást az életében.

Nem tudok elképzelni a jövőben más nőt”

“Majd eljön az a pillanat, amikor picit csöndesedik körülöttem az élet, és úgy fogom érezni, hogy abban szeretném kiélni magam, hogy apa vagyok. Remek apa leszek szerintem!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.